Općenito > Oprema

kaciga - osnove

<< < (17/17)

myself:
Da se i ja malo ukljucim u raspravu... Imam Nolan N63 GENESIS. Stajala je nekih pola godine u podrumu i naravno, nabralo se prasine po njoj i u njoj. VAnjski dio se lako cisti, ali postoji li nacin za skinut nutarnje platno i oprati ga? Drugo pitanje se odnosi na vizir koji je pri jednom padu dobio 2-3 crtice sto prilicno iritira. Jel ima kod nas negdje za kupit samo vizir i koliko bi to vrijedilo?

Doomsday:
Smrdi, bila na glavi kod pada, izgreban vizir... Kupi novu kcigu... :zubo:

Sad za ozbiljno, kaciga se nakon pada mijenja, ne popravlja... I kad budeš kupio novu, kupi sa skidivom unutrašnjošću, pa ćeš je moć povremeno oprat...  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Pa n63 ima cheek pade na skidanje,njih skini i operi,vj. se skida i gornji dio,pogledaj,ostatak kacige usiši iznutra od prašine s tankim nastavkom usisavača,a vizir imaš za kupit u bim bikeu,oko 200kn

3alfa3:
Kacigu sa neskidivom unutrasnjosti se moze oprat (na ruke) u kadi, lavoru i sl. Dobro isprat i ostavit u hladu da se susi pa koliko god treba (dan, dva, tri...)

Al bolja metoda je kupit sredstvo za ciscenje kacige. Nasprejas kao pjenu, prebrises par puta i kaciga je cista, dezinficirana i mirisljava

myself:

--- Citat: Doomsday - 11 Kolovoz, 2014, 01:51:16 ---Smrdi, bila na glavi kod pada, izgreban vizir... Kupi novu kcigu... :zubo:
Sad za ozbiljno, kaciga se nakon pada mijenja, ne popravlja... I kad budeš kupio novu, kupi sa skidivom unutrašnjošću, pa ćeš je moć povremeno oprat...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nisam pao sa njom nego se otkotrljala sa sica i pala na pod, toliko da se dobro izgrebe. Vizir je dobio najvise, pa smatram da bi bilo najisplativije samo ga zamjenit, jer ipak, za kacigu sam prije 2 god. dao 950 kn  :(

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Kolovoz, 2014, 12:45:20 ---Pa n63 ima cheek pade na skidanje,njih skini i operi,vj. se skida i gornji dio,pogledaj,ostatak kacige usiši iznutra od prašine s tankim nastavkom usisavača,a vizir imaš za kupit u bim bikeu,oko 200kn

--- Kraj citata ---

sorry ali mozes malo bolje objasnit, sto su to cheek padi. ima negdje kakav video kako se to rastavlja. nebih htio sjebat kacigu.

--- Citat: 3alfa3 - 11 Kolovoz, 2014, 13:27:55 ---Kacigu sa neskidivom unutrasnjosti se moze oprat (na ruke) u kadi, lavoru i sl. Dobro isprat i ostavit u hladu da se susi pa koliko god treba (dan, dva, tri...)
Al bolja metoda je kupit sredstvo za ciscenje kacige. Nasprejas kao pjenu, prebrises par puta i kaciga je cista, dezinficirana i mirisljava.
--- Kraj citata ---

Koliko cca vrijedi to sredstvo i di se moze nabavit?

Vezano za vizir, dali narucit odavde ili u bim-bike? Nude se u varijantama clear/smoked/dark smoked/silver mirrored. Za sad sam imao clear. Ne znam kako djeluju uzivo ovi ostali?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju