Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (2/63) > >>

2TDottore:
kolko ja znam receno je vec u par navrata da se nalazimo oko 11 na zrinjevcu i vozika se nekad do 12-1 a nekad se zna i ostat do 4-5 ujutro...nekom to mozda izgleda prekasno pa mu se neda doc ali kaj vas kosta provozat se malo po gradu i usput vidjet dal smo mi tamo i vozikat se s nama... :)

loris46:
neznam kako je kod vas...ali tu u Rijeci je dovoljno da par brojeva okrenes i da se ekipa skupi... zoves one koji su uvijek za akciju a ne neke bakice....  tako da ono...
mislim da je i kod vas slicna situacija..

ivanm:
pa pogledaj kroz prozor kak je lijepo vrijeme vani pa ćeš shvatit zašto se ekipa ne vozi...

marko_AeRoX:
neki bi imali kolko tolko volje da imaju s kim... meni se definitivno neda samom do zg-a na 50-ki... i cini mi se da zadnji meet na forumu (koji je bil veci od 15 ljudi) je zagorje tour...

a mislim, ako moze kico organizirati zagorje tour, onda valjda more svako...  :laughing7:

P.S.

vec vidim kak se bude sad nafuril...  :angry7:

2TDottore:

--- Citat: ivanm - 04 Lipanj, 2010, 06:54:11 ---pa pogledaj kroz prozor kak je lijepo vrijeme vani pa ćeš shvatit zašto se ekipa ne vozi...

--- Kraj citata ---

malo lošije vrijeme ne igra ulogu nekom kom je do zajebancije voznjica i druzenja...evo nas 10 smo sinoć bez obzira šta je padala lagana kisica otišli napravit krug do vrha sljemena i nazad i niko se nije rastopio od malo kise...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju