Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagreb meet
ToNYGP1Racing:
Sramota je to što na meetove dolaze po 3-4 osobe.. Što se to dogodilo da više nitko ne dolazi, a kamoli organizira meetove.
Trebalo bi baram svaki vikend biti po 20-30 ljudi. Pa bar u ZG-u ima skuteraša.. :angry7:
efz:
Nemam pojma sta se dogada, ali je cinjenica da je ekipa za ku... danas se nemoze skupit 10 ljudi, a kamoli razmisljat o nekakvim vecim meetevima..........mislim da nije samo Zagreb u pitanju, vec opcenito u RH nema sloznosti medu skuterasima za neke organizirat...........ocito se ne druzi ljudima, ljepse je sjedit doma, ili napravit djir po ulici :dontknow:
evo za primjer nedavno moto susret u Sl. Brodu...............svi ce ic, sve super, sve bajno krasno, do tjedna kad se trebalo krenut, na kraju isli sami ja i susjed sa Viragom, dok je tamo bilo dosta ekipe sa skuterima :binkybaby:...........pardon, jos su Dottore i Hinjavac dosli u subotu :icon_thumright:
2TDottore:
jos jednom cu rec da niste u pravu i da tu sve ovisi ko organizira susrete...mi se npr svaki dan ak je dobro vrijeme skupimo u broju izmedju 10-20 i vozikamo se navecer po gradu a nekad se ode i na voznjicu do sljemena i slicno....treba nam tocno 10min da se organiziramo i kazemo di i kad se nadjemo tak da se nemoze rec da se nemoze skupit ljude...ak treba skupilo bi se i veci broj ljudi ali i ovak je cist ok jer nije prevelika guzva... :)
ToNYGP1Racing:
Ima par ljudi sto dolaze.. al ostali katastrofa.
Nemam sto reci.. zalosno... :angry7: :angry7:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: 2TDottore - 03 Lipanj, 2010, 21:38:06 ---jos jednom cu rec da nisi u pravu i da tu sve ovisi ko organizira susrete...mi se npr svaki dan ak je dobro vrijeme skupimo u broju izmedju 10-20 i vozikamo se navecer po gradu a nekad se ode i na voznjicu do sljemena i slicno....treba nam tocno 10min da se organiziramo i kazemo di i kad se nadjemo tak da se nemoze rec da se nemoze skupit ljude... :)
--- Kraj citata ---
Pa zas onda ne stavis na forum ili tako nesto da drugi znaju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju