Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (3/63) > >>

J.U.R.C.A:
Nemoze biti meet dobar niti brojan kada ako netko napise 13 h dode neko ajde bolje u 15 dode treci kaze joj ajde bolje krematorij , dode cetvrti kaze meni je bolje ina rotor itd...

da se na vrijeme najavi skuter susret i da ima sadrzaja bilo bi ok i brojno!

treba se okupiti otici negdje pojesti , kvalitetno potrositi vrijeme jer voznja bez cilja po gradu i tako nema smisla jer se svi nabrijavaju i samo cekam kad ce biti mrtvih!

trebalo bi napraviti nekakvu satnicu itd, dakle okupljannje 45 min, voznja do nekog mjesta tamo recimo stunt 30 minuta ,raceovi i ostala sranja, pa onda voznja do nekog restaca(mc ili tako nesto ) tamo pola sata, i tako to...

ovako je kurcina..
ako je netko zainteresiran ja bi napravio meet pravi(sa rostiljadom) i nekakvim dogadajima , natjecanjima ovo ono pa su sve ideje dobrodosle i pomoc!

marko_AeRoX:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Lipanj, 2010, 10:10:22 ---Nemoze biti meet dobar niti brojan kada ako netko napise 13 h dode neko ajde bolje u 15 dode treci kaze joj ajde bolje krematorij , dode cetvrti kaze meni je bolje ina rotor itd...

treba se okupiti otici negdje pojesti , kvalitetno potrositi vrijeme jer voznja bez cilja po gradu i tako nema smisla jer se svi nabrijavaju i samo cekam kad ce biti mrtvih!

trebalo bi napraviti nekakvu satnicu itd, dakle okupljannje 45 min, voznja do nekog mjesta tamo recimo stunt 30 minuta ,raceovi i ostala sranja, pa onda voznja do nekog restaca(mc ili tako nesto ) tamo pola sata, i tako to...

ovako je kurcina..
ako je netko zainteresiran ja bi napravio meet pravi(sa rostiljadom) i nekakvim dogadajima , natjecanjima ovo ono pa su sve ideje dobrodosle i pomoc!

--- Kraj citata ---

ideja je odlicna... al onda napravit meet na malo visoj razini... sad cim zatopli opicit meet kroz vikend... mozda cak i spavanje il tak nekaj...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: J.U.R.C.A - 04 Lipanj, 2010, 10:10:22 ---Nemoze biti meet dobar niti brojan kada ako netko napise 13 h dode neko ajde bolje u 15 dode treci kaze joj ajde bolje krematorij , dode cetvrti kaze meni je bolje ina rotor itd...

ovako je kurcina..

--- Kraj citata ---
Pa ajde organiziraj nes.. Svatko da po 50 kn za meso i pivu.. Kaj ostane je nagrada najboljem stunteru ili pobjedniku utrka.. bezveze kažem..

DAMIR-RUNNER:
da se i ja malo nadovezem,netko je dobro rekao to kaj se tice voznji po gradu.ok da se nalazimo npr navecer ako je vrijeme ok da se zna mjesto i u kolko sati se moze doc malo popricat podruzit i doma.ja sam svaku vecer slobodan makar radim ujutro al mogu bit vani do kolko bi mi se dalo ako je dobro..jesam i ja za akcije,da me neko nazove i kaze e cuj ajmo do mora zapicit,spavat na klupici il kaj god i drugi dan doma..cista zeka peka..

neka bude tema da se napise za zg ekipu di se i kad nalazite(meet point) svaku vecer da se dolazi bez najave nego ono ko hoce a vjerujem da bi uvijek nekog bilo..

npr oko 22;00 billa rotor il taj vas zrinjevac.

vec sam i ja htio doc proc vidit dal kog ima al neda mi se po kisi bezveze..kad je takvo usrano vrijeme..

ja jesam za meet kad imam vremena i bilo bi super da je nekaj sa ciljem a ne se nac i onda ganjanje po gradu jer to nema smisla..lijepse otic laganini na neki djir i to je to :icon_thumright:

Bogus:
istina je da nema vise ljudi za akciju... pozvali smo vas da dodete u Bjelovar 1.5 na Budnicu, pa nije nitko zelio doci gdje je bilo oko 300-400 motora i skutera... poslije toga roštilj i grah...

al kak se meni cini da je vecini tesko izac van svog kvarta a pogotovo van grada....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju