Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (36/63) > >>

jprekrit:

--- Citat: Ivan_drifter - 18 Srpanj, 2010, 21:09:51 ---sarafit mogu i doma i jos i zaraim a ne i platim hahah salim se nije losa ideja .....gle ja imam jednu ideju ovako tu kod mene svaka kuca ima skuter e sad tu negdje bi trebao forum napravit sjediste skuter kluba ko moto klub al samo skuteri ....i ono radit susrete defileje itdupad 20 kn i još bi se tu dalo zaradit na pivi soku i tralalal

--- Kraj citata ---
Ajd dođite na skuterijadu u petak i subotu u Ladanje (kraj Varaždina) pa da vidite kak to zagorci rade. BTW: U petak je Slađa, u subotu je defile i Besplatni grah. Više imate u događajima.  :headbang:

dino_180:

--- Citat: jprekrit - 18 Srpanj, 2010, 22:08:33 ---Ajd dođite na skuterijadu u petak i subotu u Ladanje (kraj Varaždina) pa da vidite kak to zagorci rade. BTW: U petak je Slađa, u subotu je defile i Besplatni grah. Više imate u događajima.  :headbang:

--- Kraj citata ---
ja sam definitivno za!jel još netko hoče samnom?

Ivan_drifter:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 18 Srpanj, 2010, 21:40:26 ---Ja sam tu isto iz sesveta i neznam bas puno ljudi s skuterima. Vecimom motori.  ;D Iz kojeg djela sesveta si?

--- Kraj citata ---
MORAVČE  izmedu ses i zeline imali smo sad motorijadu ovaj vikend i defile i imali bolje od zagoraca mi smo imali pive i graha kolko si ftiop za dabe na defileu.....

jprekrit:

--- Citat: Ivan_drifter - 18 Srpanj, 2010, 22:34:55 ---MORAVČE  izmedu ses i zeline imali smo sad motorijadu ovaj vikend i defile i imali bolje od zagoraca mi smo imali pive i graha kolko si ftiop za dabe na defileu.....

--- Kraj citata ---
to je bila motorijada... ako se raspravljamo za motorijade, trebao si biti predprošli vikend u trakošćanu na motorijadi di je bilo preko 3 i pol tisuće ljudi. a sad se raspravljamo o skuterijadi. Znači, za skuteraše, a ne za motoriste.  :icon_tongue:

Ivan_drifter:
ma moravče je bilo dosta bahati domacin skoro sam jednog bacil na defileu s trokulice dole i zgazio ga s mono vilicom majku mu...heheh ajmo eladio daj ti nama se javi sta mislis o ideji kao klubu da se purgeri uclane automatski bi se vise i za forum culo
-------ajmoooooooo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju