Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagreb meet

<< < (35/63) > >>

dino_180:
ja se samo nadam da nije zadnji meet ove godine.  :dontknow:

gokiSP:
Kad se organizira neki veći meet? Neki roštilj, livada, spavanje pod vedrim nebom? Ja osiguram 30l pive.  :redface:

dino_180:
pa to bi i trebalo.svako nešta novaca i otič negdje na roštilj i šarafit skutere  :toothy9:

Ivan_drifter:
sarafit mogu i doma i jos i zaraim a ne i platim hahah salim se nije losa ideja .....gle ja imam jednu ideju ovako tu kod mene svaka kuca ima skuter e sad tu negdje bi trebao forum napravit sjediste skuter kluba ko moto klub al samo skuteri ....i ono radit susrete defileje itdupad 20 kn i još bi se tu dalo zaradit na pivi soku i tralalal

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Ivan_drifter - 18 Srpanj, 2010, 21:09:51 ---sarafit mogu i doma i jos i zaraim a ne i platim hahah salim se nije losa ideja .....gle ja imam jednu ideju ovako tu kod mene svaka kuca ima skuter e sad tu negdje bi trebao forum napravit sjediste skuter kluba ko moto klub al samo skuteri ....i ono radit susrete defileje itdupad 20 kn i još bi se tu dalo zaradit na pivi soku i tralalal

--- Kraj citata ---
Ja sam tu isto iz sesveta i neznam bas puno ljudi s skuterima. Vecimom motori.  ;D Iz kojeg djela sesveta si?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju