Tehnički kutak > Tehnička pitanja

nrg-tromost

<< < (4/4)

nrg extreme:

--- Citat: zL!Ko - 01 Lipanj, 2010, 22:58:33 ---to sta ti je grublji navoj na dizni od webera nema veze. Vozio sam ja webera na dellovim diznama ;D

--- Kraj citata ---
Ma da i onda razj**** navoj.to je ipak previše fušerski. :toothy11:

JogFromYamaha:
daj kupi za webera korektnu diznicu jer kosta sitne pare nego da sjebes navoj
ko i ljudi koji vele da u mikuni stane dellorto dizna
stane ali dok ju vadis onda ti i navoj ostane na dizni a ne na frgi

nrg extreme:
Normalno da ću stavit diznu koja paše a ne da nabijam bez veze čekićima i pajserima unutra neku drugu. :toothy11:
Još me zanima koji je ekvivalent ngk svjećici ova koju imam champion rnc1 i dali je dobra za serijalu s auspuhom "sportskim"? :dontknow:

luna500rr:

--- Citat: nrg extreme - 01 Lipanj, 2010, 15:46:56 ---Digo sam iglu z jedan zub i bio se proterat,nema pomaka. :angry7:
Uglavnom šta se dešava,kad mi skuter padne ispod 7 k okretaja treba mu par sekundi da bi došo na 8 k
i onda povuče kako treba i nabire brzinu a okretaji su mu između 8,5 i 9 k sve dok ne pustim gas pa se priča ponavlja.
E sad dali da još dižem iglu il koji k**** da radim.Možda su stvarno preteški valjčići ali je zanimljivo da ga u startu zakuca na kojih 10,5 i
kasnije drži na kojih 8,5-9 tako da sa lakšim valjčićima bi dobio još prevratvanja i lošiji start. :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ovo ti je problem nelinearnih polutki, nabavi torq drive ili 134mm polutku od novog piaggia :hello:

nrg extreme:

--- Citat: luna500rr - 02 Lipanj, 2010, 19:04:39 ---Ovo ti je problem nelinearnih polutki, nabavi torq drive ili 134mm polutku od novog piaggia :hello:

--- Kraj citata ---
U nabavi sam tih polutki,dali imaju novi stalkeri i tajfuni te linearne polutke? :dontknow:
Od koje godine ako netko zna? :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju