Tehnički kutak > Tehnička pitanja

nrg-tromost

(1/4) > >>

nrg extreme:
Zadnjih mjesec dana nrg mi je trom nakon puštanja gasa,znači kad krenem i sve dok ne pustim gas ide dobro.
Problem je kad pustim gas i ponovo ga dam,treba mu par sekundi da dođe do idealnih obrtaja,između 8500 i 9000.
Valjčići su 5.8,centralni serijski i bijeli federi kvačila,dizna 68,rs i extra gore.
Ovako izgleda svijećica,champion rnc1,dali je to dobra svjećica uopće. :dontknow:
http://yfrog.com/0aimg0248jkj

istipa622:
ista stvar je i sa mojim,sve serijala osim auspuha...ali on mi služi kao pomocno vozilo tako da se ne zamaram previse :laughing7:

mario_f15:
dali je to do prenosa ili do karba?

imao sam istu takvi situaciju, cim pustim gas on se kao malo zaguši, pa mu treba više dok dode do okretaja...

sve je to bilo radi nepoštelanog karba, digao sam iglu i stvar se popravila... :icon_thumright:

nrg extreme:
A ne znam ni sam do čega je zato sam postavio temu.
Ne znam od čega bi uopće počeo,zato sam stavio sliku svjećice da se vidi jel treba šta po karbu čačkat
ili da idem na prijenos.Kad pustim gas onako se kao zaguši i onda poslje 8 k okretaja povuče kako treba.
Igla je na drugom zarezu odozgo,pošto je dizna 68 čudno mi je da mu fali goriva pa da podižem iglu. :dontknow:
Dijelovi u prijenosu su svi skoro pa novi imaju oko 1-2 tkm.Imam stariji tip polutki ali opet nebi smjele imat tolko lošeg utjecaja(bar mislim). :icon_scratch: :icon_scratch:

igor.sb:
podigni iglu za jedan, tj spusti zeger, pa vidi kak ce bit, pa probaj za jos jedan

a i mogo bi 2 broja manju diznu staviti

a i kao da imas visak ulja, sam tocis? il mjesalica, jesu ju pojacavo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju