Tehnički kutak > Tehnička pitanja

nrg-tromost

<< < (3/4) > >>

Zeljac:
provjeri da ti ne vuce fals zrak na usisu negdje uzmes wd-a i sam pospricas oko usisa ako pone zaletavat vuce fals a ako ne vuce onda neznam  :icon_thumright:

nrg extreme:
Digo sam iglu z jedan zub i bio se proterat,nema pomaka. :angry7:
Uglavnom šta se dešava,kad mi skuter padne ispod 7 k okretaja treba mu par sekundi da bi došo na 8 k
i onda povuče kako treba i nabire brzinu a okretaji su mu između 8,5 i 9 k sve dok ne pustim gas pa se priča ponavlja.
E sad dali da još dižem iglu il koji k**** da radim.Možda su stvarno preteški valjčići ali je zanimljivo da ga u startu zakuca na kojih 10,5 i
kasnije drži na kojih 8,5-9 tako da sa lakšim valjčićima bi dobio još prevratvanja i lošiji start. :dontknow: :dontknow:

mario_f15:

--- Citat: nrg extreme - 01 Lipanj, 2010, 15:46:56 ---Digo sam iglu z jedan zub i bio se proterat,nema pomaka. :angry7:
Uglavnom šta se dešava,kad mi skuter padne ispod 7 k okretaja treba mu par sekundi da bi došo na 8 k
i onda povuče kako treba i nabire brzinu a okretaji su mu između 8,5 i 9 k sve dok ne pustim gas pa se priča ponavlja.
E sad dali da još dižem iglu il koji k**** da radim.Možda su stvarno preteški valjčići ali je zanimljivo da ga u startu zakuca na kojih 10,5 i
kasnije drži na kojih 8,5-9 tako da sa lakšim valjčićima bi dobio još prevratvanja i lošiji start. :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
probaj dici iglu za jos jedan zub, da vidis ...

ništa te nekošta... :icon_thumright:

JogFromYamaha:
gle obrtaji starta ovise iskljuciovo o sustama kuplunga
tako da probaj s pola grama laksim utezima meni je rjesilo probleme

zL!Ko:
to sta ti je grublji navoj na dizni od webera nema veze. Vozio sam ja webera na dellovim diznama ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju