Općenito > Propisi

Kazna 1000 kn i kaciga

<< < (8/20) > >>

SlayForMoney:
Evo slikao sam na oznaku na mojoj kacigi (caberg V2R), isto tako provjerio na jednoj uvex jetici i tamo se uredno nalazi ušivena. Na obje je oznaka E3 i ispod toga 05**** što znači da udovoljavaju nanovijem europskom pravilniku ECE R 22.05. Dapače, Caberg sam i odabrao jer ne samo da udovoljava tom minimalnom pravilniku nego i ima 5* na SHARP testu  :icon_thumright: ( http://sharp.direct.gov.uk/ )

Što se tiče kaciga poznatih proizvođača koje nemaju nikakvu markicu ušivenu ja bi se prvo obratio uvozniku za pomoć. Svašta se zna prodavati na našem i drugim istočnim tržištima, ne bi se čudio da se i nekakve testne serije pošalju ovdje u prodaju  ???

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

JogFromYamaha:
covjece napisi zalbu i neplacaj tu kaznu
nigdje u zakonu ne pise da moras nositi kacigu koja bi ispunjavala neki standard. Pise ti samo da moras nosit propisanu zastitnu opremu (sto je kaciga) ali ne pise nista o tome koji certifikat mora imati.
daj si pogle kolko ljudi vozi 250kn kineske shit kacige i nijedan policajac ih nikad ne kazni

zokizo:
poslana zalba ma nedam 1000kn nek mi daju uvjetno 3 dana zatvora sta hoce 1000kn nedam, ali nakon 3 dana zatvora ide kit gore ustedio 1000kn  ;D

Hrvoje_40:

--- Citat: JogFromYamaha - 03 Lipanj, 2010, 16:01:39 ---covjece napisi zalbu i neplacaj tu kaznu
nigdje u zakonu ne pise da moras nositi kacigu koja bi ispunjavala neki standard. Pise ti samo da moras nosit propisanu zastitnu opremu (sto je kaciga) ali ne pise nista o tome koji certifikat mora imati.
daj si pogle kolko ljudi vozi 250kn kineske shit kacige i nijedan policajac ih nikad ne kazni

--- Kraj citata ---
neka izvuče zakon sa neta i neka im ga predoči uz žalbu  :icon_thumright:

kristijanSR70:
nolan e 3 a većina kineskih e 13

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju