Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: moj derbi gp1...potrošnja ulja...  (Posjeta: 11067 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline marko.p

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
moj derbi gp1...potrošnja ulja...
« : 30 Kolovoz, 2007, 14:36:46 »
pošto sam u subotu prodao peugeota u ponedjeljak sam išao kupiti derbia ali sam se dvoumio između mat crnog i ovog mog pa nisam kupio ali sam se zato u utorak odlučio za mog crno-bijelog....
skuter mi se čini ok,malo me živcira vozit se 50 ali proć će i tih 500 km(već ima 100)...
instrument tabla mi je super,lijepo svijetli i dobar mi je display,čak i odbrojava kilometre do servisa...
kočnice odlične,za svaku pohvalu,prednja čak i ima dva klipića....
goriva mi stane 11l,šta je isto odlično...
vozne osobine odlične....
jedino plastike mi se ne čine previše kvalitetne....
kupio sam ga na akciji i platio 16995 kn + manipulativni troškovi 250 kn...
peugeot me je služio odlično,derbi bi morao samo bolje...

http://www.imageshare.am/view/32474183/derbi_gp1_f.jpg

već sam naručio zadnje žmigavce od gp1 250,one šta idu gore kraj lampe tako da se ona plastika za tablicu skida...
i narućio sam crvenu traku iste boje kao crvena na skuteru pa tako da će i rub felge biti crven...
i još sam naručio daljinsko paljenje i alarm,xenon slijedi na proljeće...
kad to napravim,isto stavim slike...
« Zadnja izmjena: 16 Listopad, 2007, 19:14:29 marko.p »

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
Odg: evo da se i ja pohvalim....imam slike...
« Odgovori #1 : 30 Kolovoz, 2007, 14:44:38 »
cestitam i zelim mnogo ugodnih i sretnih kilometara...  :icon_thumright:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #2 : 30 Kolovoz, 2007, 17:40:31 »
jupi  :headbang:  :happy6:  :toothy9:

gust je taj skuter voziti  :laughing7:  :toothy11:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
« Odgovori #3 : 30 Kolovoz, 2007, 20:42:54 »
jakog mi gušta vozit 50-ku :sad3:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #4 : 30 Kolovoz, 2007, 21:03:24 »
liijepo izgleda,i ja bi ga htio :icon_thumright:,a zasto nisi uzeo race verziju :icon_scratch:

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 30 Kolovoz, 2007, 21:23:24 »
liijepo izgleda,i ja bi ga htio :icon_thumright:,a zasto nisi uzeo race verziju :icon_scratch:
svi su mi pričali da nevalja,da ljudi imaju puno problema s njima zbog lanca a i bio bi mi 500 EUR skuplji...jednog sam vidjel i plastike su mu užasne,kao da nisu iz iste tvornice...

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #6 : 30 Kolovoz, 2007, 21:32:45 »

meni je bilo ga bas gust testirat.. takve vozne osobine i osjecaj koji derbi daje u voznji meni je bio bas fora  :toothy11:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 30 Kolovoz, 2007, 21:34:16 »
za to neznam,al puno ljepse izgleda race verzija od ovog,al i ovaj je fora :icon_thumright:,kad skines blokade,das mi krug  :angel9: :blob10: :winking:

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 30 Kolovoz, 2007, 21:42:09 »

meni je bilo ga bas gust testirat.. takve vozne osobine i osjecaj koji derbi daje u voznji meni je bio bas fora  :toothy11:
ma je,stvarno ima odlične vozne osobine,super koći,tvrd ovjes,stabilan....sa peugeota na gp1 kao s magarca na konja,preporodil sam se s njim...za 250 nisam imao novaca,nemam ni kategoriju,skuplji tehnički,skuplje održavanje....,imam doma i aute tak da se i njih vozim....bit će jaće kad faks završim....

za to neznam,al puno ljepse izgleda race verzija od ovog,al i ovaj je fora :icon_thumright:,kad skines blokade,das mi krug  :angel9: :blob10: :winking:
a je ljepše izgleda...vidio sam jednog u karlovcu,ima puno lošije plastike od mog,nije mi to jasno...više mi se ovo isplatilo,ipak provjerena mašina i prijenos...

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #9 : 31 Kolovoz, 2007, 00:36:46 »

ma sta ce s njom nemos ni kit stavit kak spada, jer nema spuhova za nju...ako decko slucajno pozeli iskorisiti potencijal piaggio masine

It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #10 : 31 Kolovoz, 2007, 08:57:03 »

ma sta ce s njom nemos ni kit stavit kak spada, jer nema spuhova za nju...ako decko slucajno pozeli iskorisiti potencijal piaggio masine

kako nema legi danas dolazi spuh sljedeci tjedan kit pa da vidis kak se moze iskoristiti...
nego tebi zelim puno lijepih km...pazi kako vozis...
koliko si platio daljinsko alarm*

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 31 Kolovoz, 2007, 10:19:14 »
neznam,nisam pametan...koga god sam pitao rekli su mi da je open isplativiji,čak mi je i u trgovini rekao da uzmem open...samo meni nije jasno žašto ljudi pričaju da je race jaći,neznam zbog ćega bi bio jaći,neki su čak rekli da je open brži i jaći....

alarm i daljinsko paljenje 400 kn,2 daljinska,12 mje. garancija....

htjel bi još i xenon....

Offline antonioh0st

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: GP1 50 race
« Odgovori #12 : 31 Kolovoz, 2007, 14:45:05 »
Race model su napuhali časopisi i jos masu ljudi a nitko nije napisao posten revju(nabijem ih). Kad neko ko se ne kuzi cita te revjuje misli da ce kupit spejs šatl a ne skuter..necu vise

drago mi je da si zadovoljan skuterom, btw. ta boja sta si uzeo je odlicna, uzivaj u kilometrima :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 31 Kolovoz, 2007, 14:47:06 antonioh0st »

Offline Tommek

• maxi forumaš
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #13 : 31 Kolovoz, 2007, 16:11:19 »
neznam,nisam pametan...koga god sam pitao rekli su mi da je open isplativiji,čak mi je i u trgovini rekao da uzmem open...samo meni nije jasno žašto ljudi pričaju da je race jaći,neznam zbog ćega bi bio jaći,neki su čak rekli da je open brži i jaći....

alarm i daljinsko paljenje 400 kn,2 daljinska,12 mje. garancija....

htjel bi još i xenon....

de di to i gdje imas kakaw link fala...

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 31 Kolovoz, 2007, 17:16:24 »
Race model su napuhali časopisi i jos masu ljudi a nitko nije napisao posten revju(nabijem ih). Kad neko ko se ne kuzi cita te revjuje misli da ce kupit spejs šatl a ne skuter..necu vise

drago mi je da si zadovoljan skuterom, btw. ta boja sta si uzeo je odlicna, uzivaj u kilometrima :icon_thumright:

hvala,nadam se da ću uživat...

kako si ti zadovoljan sa svojim?? koliko ti troši?? kako ide??

na forumu sam negdje vidio da je neko napisao da je race jaći,neću se pravit pametan jer neznam....
ako ima netko tko zna zbog ćega je jaći neka nam kaže,čisto iz znatiželje...
meni su rekli da je open bolji jer nema gubitaka kao race zbog lanca,race ima i remen i lanac,samo kažem šta su mi rekli...
Citat:
de di to i gdje imas kakaw link fala...
nabavio mi je jedan dečko s foruma,neznam jel smijen reć,ako smijem javit će se on sam...

Offline antonioh0st

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: GP1 50 race
« Odgovori #15 : 31 Kolovoz, 2007, 17:49:17 »
gle jedino sam zadovoljan sa masinom na skutu :frajer: lanac mi je pukao nakon 2 kilometra, nije se mogao zakljucat volan, plastike ko lego kocke, trokira na kisi...sta cu ti vise govorit...kupio sam skart robu pa nek kaze ko sta hoce..

kazes tebi su plastike u redu, ono  :o drago mi je da jesu al mi nije jasno kak su kod mene tako sjebane..
gledao sam po ducanima na netu za tjuning, kad odabers derbi gp1 nema opcije OPEN ili RACE..bla

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 31 Kolovoz, 2007, 17:56:08 »
ima za race auspuh leovincijev,dodje oko 2000kn

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 31 Kolovoz, 2007, 17:58:01 »
ma moje plastike su avion naspram race....stvarno su ok,nisu bajne ali nisu kao na rece....zbilja mi to nije jasno...a koliko ti troši....

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 01 Rujan, 2007, 21:38:43 »
evo stavio ja i alarm,sutra još sljedi daljinsko paljenje...jel mi ko može reč di se nalazi automat alnasera i cdi...

koje mi ulje preporučate da točim,u peugeota sam točil silikone a sam mi u servisu kažu da točim repsol...

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Hyosung Aquila 125 (prije: G. Runner 50 P.Jet)
« Odgovori #19 : 02 Rujan, 2007, 11:52:53 »
Potrpi  "preporuke" servisa, dok je pod garancijom !!!Znam... da imaju ulje, koje je 500 Kn po litri, oni bi ti to "preporučili" ...
Stvar je u tome, da se kakvo njesra desi, onda ti počnu prigovarat, da nisi slijedio garantne uvjete...

Vidim da je "stroj" predviđen za samo-uživanje  ;D :icon_thumright: :glasses9:
suvozačko mjesto je... k'o da i nije  :laughing7:   samo za neku kraću relaciju...

U svakom slučaju, sretno puuuuno Km !!!!   :laughing6: :happy3: :happy6: :skuter:
Live to ride, ride to live