ma šta se ti kesiš -.- ni variomat neznaš skinut
prvo ti selene promjeni
to ce malo pricekati...nekih par dana......
I Gdje ima za kupiti ili naručit selene ? jel može to netko napravit po dimenzijama serijskih, neki tokar il netko takav
to su seleni 100% neznam sta bi jos tako bas moglo trest skuter...
ako se haiti moze trest, zasto se nebi i skuter
to si od rivera uzeo fantoma?
taj skuter ima stravične vibracije, vozio sam ga ja bio nekih 50ak metara i odustao.
Čuj, 2+ i Nardo, šta bi ti, da bude miran ko zip četverotaktni
uglavnom ja mislim da je njemu nešto mljelo u prijenosu, pogledaj kvačilo i roline i klizače jer radilica je ok kao i ležajevi, mislim da su mjenjani
da od rivera je
a vozio sam od mihe firefoxa isto s nardom i puno se manje trese....punooo manje
imam problema sa otpuštanjem vida....nosač auspuha, spoj auspuha i cilindra
skuter ce ovaj tjedan bit raskopan do šarafa i sve cu zamijenit sta bude potrebno....urezat nove navoje na bloku di se deklo zašarafljuje, vidit zasto zvoni onaj mehanizam od alnasera i provjerit stanje prijenosa.
preštelat karburator jer ovo sta sad moram radit je smiješno
vilice su malo ubijene na unutra pa cu to poravnat na presi, kitanje nekih plastika i ponovno farbanje i na kraju ono šta me najviše muči je elektronika.sve cu konektorepočistit, stavit novu izolaciju i vidit da nije neka žica u prekidu
ništa pretjerano skupo, ali treba truda malo.....onda ce to bit bonbon
I jos jedno pitanje.
Kad skinem akumulator na skuteru, koliki napon treba bit na žicama koje dolaze inače na njega ? mjerio sam s instrumentom i daje oko 0,2V na leru do 0,7V na nekih 4-5 tisuca okretaja.
je li to normalno? mislim da bi trebao biti oko 14V.......