Ima li netko da mu gume idu lijevo-desno prilikom vrtnje, odnosno da rade osmicu a da ne trese volan odnosno cijeli skut?
Kupio sam 3 nove gume i sve idu lijevo desno, a skuter mi se poslje 80 raspada ne cu bezveze davati novce za pokusaj balansiranja, jer kao prvo nemogu naci vulkanizera koji moze to odraditi na felgsama od aeroxa, a druga stvar je da nema tog boga koji ce mi izravnati kotac gdje guma radi osmicu i to vidljivo
Guma je Schwalbe weatherman i predobro drzi na suhom i mokrom, ali je sjebana i to 3 komada, jedna ima DOT 0110
Ovaj post me baš iznenadio, prvenstveno zbog činjenice da se radi o gumama Schwalbe Weatherman, koje sam prije nekoliko mjeseci na ovom forumu prilično nahvalio, ravnajući se prema iskustvima vozača sa njemačkih foruma. Nabavio sam dvije takve za moj skuter, istina rođak mi ih je naručio u Njemačkoj preko neta i donio krajem prošle godine u CG. Montažu sam napravio sam i savršeno su legle na felge, tako da kad se kotači okreću, izgleda sve kao da je obrađeno na strugu. Što se tiče ostalih karakteristika, mogu reći jednostavno da sam prezadovoljan, ali sad sam u dilemi, je li moguće da i ova firma ima izlaznu kontrolu posebno za zapad, a posebno za „balkanska tržišta“, tako da se nama šalje ono što se ne bi smjelo vani prodavati (imam neka iskustva s nekim drugim tehničkim proizvodima).
Bilo bi interesantno da se pronađe trag, na koji način su takve škart gume došle do trgovaca.