sta dobijem sa multivarom! bolje ubrzanje?
A sa primarom! Bolja krajna?
Sta je bolje stage 6 leovinceTT ili ZX ili Tecnigas
Naravno malosi sport 70ccm ide!
Sto se tice federa koje staviti i koliko federa ima i ako nije problem staviti link sa racing planeta jer stvarno mislim naruciti dijelova pa da se ne zeznem!
pozdrav
vidi ja teram s50 i dosta ratujem snjim, bolje za sada sacuvaj novce za nesto drugo, multivar ti nije sad potreban. Moj ti je savet da uzmes neki rezonantan auspuh, ZX ili neki TG. Ja sam stavio TG Trek i zaista se sqt preporodio ali je otvorio i druge igrarije, zamenio sam i olaksao kvacilo, stavio piaggio serijsko (olaksane lamele na 116gr/kom), S6 crvene suste, centralna opruga Athena violet (35%) tvrdja. Kymcov multivar je jako dobro odradjen, dosta je slican Multivaru, kalota ima malo ostrije kanale, ali nije krucijalna za dobar start. Ako ikako mozes, nadji i zameni torq, to ce doneti drasticne rezultate u ubrzanju i krajnoj. Jedina slaba tacka koju ima S50 je kArburator, jako malo imas prostora za budzenje osim ako se ne upustis u preradu igle koja je mene dovela da sam skinuo serijski airbox i stavio K&N filter kako boh dobio dobru smesu. Ako ikako mozes, stavi i duzi kaois od serijskog, nadji 743x18, probao sam sa 755, dobijes start ali gubis krajnu.
ne moras zameniti jos termogrupu, ako mozes malo "turpije" da dodas, nije lose mada solidno radi i sa serijskom
moj ti je predlog, ne znam za cene kod vas
rezonantni spuh
kais 743x18
karburator 19 Dell, ali racunaj i na preradu usisa ili adapter, mozda da probas i sa Areche 19-icom za Pug-a
rolnice trebaju ici dolje na 5-6gr, to ces vec videti
tvrdje suste na kvacilu
moze i neko sportsko kvacilo tipa RMS racing
ovako mozes ocekivati krajnju od oko 80-90kmh po satu
sretno