Evo i ja da predstavim moju novu masinu...
Imo sam SPRINT EAGLE, pa sam ga prodao, zbog hitnog novca koji mi je trebao.
Ali u medjuvremenu, naravno neda mi djavo mira ugledam ovu apriliu u oglasima!
I tu pocinje borba izmedju "sna i jave".
Veoma primanljiva cena, po slikama ocuvano,mala kilometraza, sve serijala.
Sve me to tera u jos vecu blud, i odluci se da rasprodam sve sto se rasprodati moze.
Ode sve na tebder
Proda se racunar, proda se mobilni telefon i jos neke stvarcice. Sve u svemu skoro pa se go neskinuh a ja i dalje nemam dovoljno para za taj motor! Cena u oglasima je bila 1.500e
Nazovem coveka, pricamo tako i pricamo nekako ga ja ubedi da spusti na 1.400
Imao nesto kesa u medjuvremenu, i zapucam u Rumu
Kad sam dosao imo sam sta da vidimo, stvarno sve u ekstra stanju ide lepo, vidi se da nije ganjano... Stacu ja opet se bacih u pregovore sa prdavcem i nadjemo se mi na 1.350e
Ali dam mu kaparu odmah 500e a ostatak dobije u roku od mesec dana... Jer sam ja cekao pare od eagla. Kaze on nije problem!
I eto doso i taj dan
Motor je 2006 god, preso nepunih 5.000 km , sve srijala na njemu + alarm + DISK LOCKER + prva pomoc za motore sve u svemu ODLICAN KUPOVINA!
Kako se nebih zadovoljio odlucih poskidati sve blokade...
E sad imam problem u pitanju je potrosnja oko 4.5 L dizna je sad 65-ca igla spustena skroz dole, i sraf za extra vazduh okrenut 2 kruga..
JEL SE MOZE IKAKO SMANJIT...
?
I samo da napomenem, u airbox-su su bila dva tipa sundjera jedan onako sive boje kao i svaki seriski, a drugi neke bele boje koji je bio JAKO gust i jedva nesto propustao njega sam izbacio... Svecica je boje kafe znaci malo je tamnija!
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us