Pije 20 minuta vozim frenda doma, skroz lezerno vozim da mozemo popricat.....idemo po cesti koja vodi na autoput u jaski i skrecem u njegovu ulicu s te glavne cest, vozim se cca 40 km/h dam zmigavac dosta ranije i vidim da iza neko divlja ja skrecem i samo cujem kocenje auta....kako sam skrenuo (zavoj po 90 stupnjeva) okrenem se i zena mi se smjeska iz auta....dodjem do frendove kuce sidjem s motora skinemo kacige i veli on da jesam vidil kolko je od nas stala....ja velim ne i veli da je od nas stala po prilici 2 m...koja glupaca....
nisam vozio brzo dosta ranije sam dao zmigavac a ona me vjerojatno htjela preticat....(kad je kocila ja sam vec bil u drugoj traci)....da me pogodila motor bi odletio u pm a mi jos dalje od njega....
reko nebi mi bio zal da nisam dal zmigavac da sam naglo kocil, sve se to desilo pri malo brzini....
tako oni paze na sve nas....samo me trnci prolaze kad se sjetim, ovo je jedna od gorjih situacija koje su mi se na motoru dogodile
da sam imal neku mrcinu od motora okrenul bi se i stignul ju....stal bi pred nju i pital jel normalna, mozda nebi to vise radila....a kad bi nekaj krivo rekla ko zna mozda bi je i potegnul....