znam da je tema starija od 60 dana al smatram ovo korisnom informacijom pa nek ljudi znaju, naime kupio sam limitron red box 450kn od tog lika u osijeku, pri kupovini sam ga pitao dali mi on to moze ugraditi na sto mi je rekao da se ne bavi s time vise da on samo prodaje ali da me moze uputiti na nekoga iskusnoga covjeka koji se time vec bavio, pristao sam na to i kupio blokadu da bi mi on rekao da odem kod ivandije u servis da su oni to vec radili ljudima. Glasno sam se nasmijao i rekao da ivandija nezna gol k**ra* osim uzet debele pare ljudima, uvjerio se vise puta na vlastitoj kozi.... da ne kazem uopce da ditecha nece nijedan servis uopce popravljat jer nije karburator, ivandija me vise puta odbio i rekao da on neradi taj skuter, da bi nakon toga bio prisiljen sam rastavljat ga i uciti o njemu....nije bitno ali htio sam reci da BLOKADA NE RADI!!!! taj limitron red o kojem silno pricate, spojio sam po shemi sve kako pise, i jos prijatelj elektricar prelgedo i rekao da je sve spojeno dobro da nemozet biti do krivog spoja, naime blokada se upali ali nemoze se ustimati da ide 50 odnosno cak ni 60 70 uopce ne reagira potenciometar, jedino sam uspio pojacat struju tako da motor ide bez gasa, odnosno reagira u jednom smjeru kada okrecem potenciomater kao da okrecem saraf za ler pa je sve jaci ler, a u drugom smjeru nista...........uglavnom jako sam se razocarao 450kn sam bacio u vodu, cisto da znate da ne kupujete i da moja blokada je sa 6 zica, ova starija sto nekima radi je sa 8 zica, nzm koji k su morali smanjiti broj zica ako je ono radilo......i da ne kazem to smece ne vrijedi ni 100kn a ne 450kn....katastrofa......uploadam slike kako to izgleda kad budem bolje volje....