I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to sam i mislio, nekako mi je i lepši laser zato što ima veću krivinu na gore od ZX-a..nadam se da nije puno skuplji, sad ću potražiti cene!znači laser veća krajnja a zx startniji?
Citat: pitaNS - 27 Kolovoz, 2007, 17:29:04to sam i mislio, nekako mi je i lepši laser zato što ima veću krivinu na gore od ZX-a..nadam se da nije puno skuplji, sad ću potražiti cene!znači laser veća krajnja a zx startniji?uzimaj lasera,o zx ni ne razmisljaj
ma mozes vozit na serijali isto,ali u planu je i mhr replica,a ona ide hacu na poboljsavanje i nardo ce ic od minarelijeva,nesto slicno hacovu projketu
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: speed - 27 Kolovoz, 2007, 18:08:30ma mozes vozit na serijali isto,ali u planu je i mhr replica,a ona ide hacu na poboljsavanje i nardo ce ic od minarelijeva,nesto slicno hacovu projketuhvala speed!sad baš nešto gledam ove laser-e i nema onih kojima se vide varovi a taj izgled mi je baš dobar, svi su niklovani..
evo sad sam pronašao u katalogu laserovom, ima izvareni e sad samo da ga ja nađem ko prodaje i to je to.....
pa novog neg šta...ide mi rođendan uskoro pa mi je devojka obećala (oko 150 eur-a je)
evo danas ujutro sam skinio blokadu i skuter ide do 60 normalno do 70 slabije i poslje 70 tesko do 80 i onda poslje do 85 tesko navuce rolice su serijske 9g sad neznam ja mislim da bi trebale ic lakse