Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ak imas polozeno A1,i zelis polozit A2 i B polozis najprije B to ces morat testove,bez prve pomoci i voznja......pa nakon toga samo polazes voznju za A2 neces morat testove polagat tako su mi rekli kad sam isao u autoskolu zato sto i ja planiram A2 i B imam polozeno A1 a 18 mi je u 12.-om mjesecu
Bas vas citam i smijem se Kaj nije jednostanvije otici do najblize Auto skole i samo informativno pitati? Polozio sam A2 prije 2 tjedna, samo 15 sati voznje. Propisi vrijede od B kategorije, kao i prva pomoc. Cijena - 2700kn 15 sati voznje + 430kn lijecnicki + 201kn ispit + 20kn biljega autoskoli + 20kn biljega sebi ako polozite.
Skupi su za popizdit, 45 min vožnje 200 kn, vožnja limuzinom je jeftinija
nego jedno glupo pitanje, dakle receno je da se kategorije vise ne prenose ka prije A1 -> A (s 18), dakle ako sad ja iden polozit A2 ona nece preci u A za dvi godine nego moran opet polagat voznju? ili da cekan jos 3 godine pa polazen A odma... da je bilo love prije ovog zakona pa da san polozia A
nisu isti ispiti za A i B kategoriju, bar mislim da nebi trebali biti
na koju foru je A kat 1000kn i 5 sati voznje ako imas A2, ako je u cjeniku 2500knhttp://www.autoskola-mandic.hr/cjenik/
nakon polozene A2 ne prelazi ti u Avec moras platiti 1000 kn -> 5 h voznje i ispit na velikom motoruP.Sdi si ti x-thug...nema te ko ni love u drzavi