Općenito > Propisi
A2 kategorija pitanje?!
Biker(ss):
ja upravo sada polažem A1.... sa 16
A1 kategorija istiće u roku od 2 god... pa se mora produžit svake 2 god...
S 18 god kad buem šao polagat auto i motor do 600ccm ( B+A2) ...samo je vožnja auta 35 sati i vožnja 600ccm 15 sati...nikakvi testovi i prva pomoc...to si vec polozio...samo vožnju plaćaš
istipa622:
opet svatko trubi svoje ali to bi bilo prelijepo kada bi samo vožnju polagao...
evo i ja kroz koji mjesec krecem sa B i A2 i moram sve ispocetka osim prve pomoci što sma i očekivao 8)
i da, A2 je ogranicena samo na 35 kw ...znači kubikaža ti može biti i preko 600 ccm
:glasses2:
loris46:
zasto vam je tako tesko nesto dokazat....
kad polozis a1 ili B ili neznam sta vec i zelis neku drugu kategoriju npr C, A2 trebas ici na voznju i polaganje propisa za tu kategoriju..jedino prvu pomoc ne!! i to je cijela filozofija..
pixa.93:
--- Citat: loris46 - 30 Svibanj, 2010, 21:41:54 ---zasto vam je tako tesko nesto dokazat....
kad polozis a1 ili B ili neznam sta vec i zelis neku drugu kategoriju npr C, A2 trebas ici na voznju i polaganje propisa za tu kategoriju..jedino prvu pomoc ne!! i to je cijela filozofija..
--- Kraj citata ---
e bas to ali njima je to tesko zadokazat
Kralja QINGQI:
ak imas polozeno A1,i zelis polozit A2 i B
polozis najprije B to ces morat testove,bez prve pomoci i voznja......pa nakon toga samo polazes voznju za A2 neces morat testove polagat :toothy3:
tako su mi rekli kad sam isao u autoskolu zato sto i ja planiram A2 i B imam polozeno A1
a 18 mi je u 12.-om mjesecu :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju