Općenito > Propisi

A2 kategorija pitanje?!

<< < (7/16) > >>

istipa622:

--- Citat: Bokygs - 29 Svibanj, 2010, 15:02:27 ---2000kn ti je kazna...

--- Kraj citata ---

Tako je...ako vozis vozilo za koje nemas kategoriju kazna je 2000 kn...
ista stvar ti je vozio ti jači motor, auto ili neku grdosiju od kamiona   :laughing7:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Bokygs - 29 Svibanj, 2010, 15:02:27 ---2000kn ti je kazna...

--- Kraj citata ---
plus oduzimanje vozacke na 6 mj.. Razgovarao sam s policajcem o tome..  :laughing7:

zL!Ko:
u jbmu, dosta para. A toNY sta ti i kazne, mislim placas il te ne ulove :D. Vec godinu dana vozim sa vozackom i niti jednom me nisu haltali, i sad kakav sam baksuz ako me ulove sa vxrom prvi dan ce me :laughing6:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: zL!Ko - 30 Svibanj, 2010, 14:53:35 ---u jbmu, dosta para. A toNY sta ti i kazne, mislim placas il te ne ulove :D. Vec godinu dana vozim sa vozackom i niti jednom me nisu haltali, i sad kakav sam baksuz ako me ulove sa vxrom prvi dan ce me :laughing6:

--- Kraj citata ---
Ne placam ja nikom nista.  ;D
I ja imam vozačku nesto vise od godinu dana.. Do sad su me samo 1 zaustavili, sa gp1 50 dok sam imao.. Sve je ok bilo. Sad s 250 me jos niti jednom nisu zaustavili, a i nadam se da nece..  :drunken_smilie:

zL!Ko:
a mislim da cu i ja na tvoju soluciju ic. Jer stvarno mi se nikako ne isplati uzet vx-a kad za manje para imam vxr-a. a imam jos dve solucije. Uzet vxr-a pa jos jednu ramu od vx-a pa sve preselit al onda opet registracija ovo ono, puno posla. A druga uzet vx-a pa masinu od vxr-a al to mi opet tlaka, neznam kakva je ta druga masina i to sve. a vidit cu kad skupim pare  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju