Općenito > Propisi
A2 kategorija pitanje?!
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Kralja QINGQI - 02 Lipanj, 2010, 03:20:22 ---ak imas polozeno A1,i zelis polozit A2 i B
polozis najprije B to ces morat testove,bez prve pomoci i voznja......pa nakon toga samo polazes voznju za A2 neces morat testove polagat :toothy3:
tako su mi rekli kad sam isao u autoskolu zato sto i ja planiram A2 i B imam polozeno A1
a 18 mi je u 12.-om mjesecu :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Da da. Imaš pravo. Meni je instruktor govorio nešto da kad položim a1, da a2 samo odradim ispit vožnje..
A B naravno ispit prometnih pravila i ispit vožnje bez prve pomoći. ;D
shegy:
sa 16 polozis za A1 (naravno morao si odslusat sate)
kad sa 18 polazes za B ponovo moras odslusati sate! samo nemoras prvu pomoc
kad polazes za A2 dok vec imas vozacku B onda nemoras slusat nis...
pecho_vz:
Bas vas citam i smijem se :toothy9: Kaj nije jednostanvije otici do najblize Auto skole i samo informativno pitati? Polozio sam A2 prije 2 tjedna, samo 15 sati voznje. Propisi vrijede od B kategorije, kao i prva pomoc. Cijena - 2700kn 15 sati voznje + 430kn lijecnicki + 201kn ispit + 20kn biljega autoskoli + 20kn biljega sebi ako polozite.
n0n4m3:
--- Citat: pecho_vz - 08 Lipanj, 2010, 20:14:51 ---Bas vas citam i smijem se :toothy9: Kaj nije jednostanvije otici do najblize Auto skole i samo informativno pitati? Polozio sam A2 prije 2 tjedna, samo 15 sati voznje. Propisi vrijede od B kategorije, kao i prva pomoc. Cijena - 2700kn 15 sati voznje + 430kn lijecnicki + 201kn ispit + 20kn biljega autoskoli + 20kn biljega sebi ako polozite.
--- Kraj citata ---
kod nas u splitu je 3000kn :toothy11:
gokiSP:
2500 kn :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju