Općenito > Propisi
A2 kategorija pitanje?!
ToNYGP1Racing:
--- Citat: shegy - 27 Svibanj, 2010, 20:19:17 ---ovo uopce nije tocno nemoj pisati neistine gluposti ako nisi informiran
sa 16 mozes poloziti A1
sa 18 mozes poloziti A2 (i nemoras imati A1 prije toga)
dok za A kategoriju postoje dvije solucije
1. poloziti nakon navrsene 24 godine
2. poloziti A kategoriju nakon minimalno 2 godine posjedovanja A2 kategorije (znaci ako si polozio a2 sa 18 mozes A imati sa 20)
ja znam nekolicinu i znam jednog sa foruma koji moze potvrditi da je polozio A2 bez ikakvih propisa i gluposti nego samo odvozio (imao je prije polaganja B kategoriju)
edit: jedino ak se nije sta promijenilo od prije mj dana kad sam ja ugovarao sebi A2
--- Kraj citata ---
Ti si samo ponovio moje riječi... ::)
shegy:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 27 Svibanj, 2010, 23:19:07 ---Ti si samo ponovio moje riječi... ::)
--- Kraj citata ---
ti u postu si gore napisao da mozes ako imas a1 nakon dvije godine polagat za A sto nije istina A1 nikakve veze nema sa A, nego samo A2, nakon dvije godine A2 mozes poloziti za A
a ako imas samo A1 za A mozes tek nakon 24 jer ti ono ne vrijedi kao A2
ToNYGP1Racing:
--- Citat: shegy - 28 Svibanj, 2010, 20:34:03 ---ti u postu si gore napisao da mozes ako imas a1 nakon dvije godine polagat za A sto nije istina A1 nikakve veze nema sa A, nego samo A2, nakon dvije godine A2 mozes poloziti za A
a ako imas samo A1 za A mozes tek nakon 24 jer ti ono ne vrijedi kao A2
--- Kraj citata ---
Rekao sam da nakon 2 g. nakon što si položio a1, možeš polagat a2. Ako imaš a1 i a2 možeš polagat a s 20.
Krivo si me razumio. ;D
zL!Ko:
aj da bacim jedno pitanje a neda mi se novu temu otvarat.
Planiro sam na ljeto uzet vx-a jer imam A1 al po oglasima su vxr-ovi jeftiniji od vx-eva pa sam doso na ideu da kupim vxr--a. Pa me zanima dal je kazna za voznju motora od 200ccm nesto manja ako imam A1 ili mi je isto kao da nemam nista :binkybaby:
Bokygs:
2000kn ti je kazna...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju