Općenito > Propisi

A2 kategorija pitanje?!

<< < (5/16) > >>

UneeK:
Koje su to cifre covjece...sto bi kod nas rekli:nebi novaca dosta da ih kobila sere

shegy:
ako imas B odes u autoskolu uplatis novce (ili na rate sta ja znam vec kako) i imas samo za odvoziti 15 sati.,. nikakva predavanja prva pomoc ili slicno... jedino ako nemas vazece ljecnicko onda moras njega izvaditi... (ja kad sam vadio za B reko sam da mi odma napisu i za A2 tak da sad nemoram vise vaditi) vrijedi 12 mjeseci...
kod nas u pz je 2980 kn sa ispitom iz voznje ako vec imas B

ToNYGP1Racing:
Vidim da nitko nije razjasnio točno situaciju..

Za a1 se polaže sve zatim ako si položio a1 i napunio 18, s a2  polažeš propise i vožnju.. I ona ako imas a1 i a2 s 20 polažes a kategoriju. Ako nemas jednu, bilo koju od a1 ili a2, za a kategoriju polažeš s 24 godine.

Opcenito a i b kategorije nisu iste i ne vrijede jedna za drugu, cak su i ispiti razliciti..

istipa622:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 27 Svibanj, 2010, 13:07:48 ---Vidim da nitko nije razjasnio točno situaciju..

Za a1 se polaže sve zatim ako si položio a1 i napunio 18, s a2  polažeš propise i vožnju.. I ona ako imas a1 i a2 s 20 polažes a kategoriju. Ako nemas jednu, bilo koju od a1 ili a2, za a kategoriju polažeš s 24 godine.

Opcenito a i b kategorije nisu iste i ne vrijede jedna za drugu, cak su i ispiti razliciti..

--- Kraj citata ---

Mislim da su različiti samo po tome šta su križanje slikane sa motora a ne iz auta pa se vidi kokpit od motora a ne auta  :dontknow:

shegy:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 27 Svibanj, 2010, 13:07:48 ---Vidim da nitko nije razjasnio točno situaciju..

--- Kraj citata ---

ovo uopce nije tocno nemoj pisati neistine gluposti ako nisi informiran

sa 16 mozes poloziti A1
sa 18 mozes poloziti A2 (i nemoras imati A1 prije toga)
dok za A kategoriju postoje dvije solucije
1. poloziti nakon navrsene 24 godine
2. poloziti A kategoriju nakon minimalno 2 godine posjedovanja A2 kategorije (znaci ako si polozio a2 sa 18 mozes A imati sa 20)

ja znam nekolicinu i znam jednog sa foruma koji moze potvrditi da je polozio A2 bez ikakvih propisa i gluposti nego samo odvozio (imao je prije polaganja B kategoriju)

edit: jedino ak se nije sta promijenilo od prije mj dana kad sam ja ugovarao sebi A2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju