Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
kaj nije tam kisa padala? kod mene opci prolom oblaka... mozda bi i ja isel da me rox ne prca u mozak
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
vozio je vozio svog roxa al po osijeku
Zato i pitam.. Šta ovaj onda govori ?
a gumi je prico da ce doc al nist od njega.andy si vidio onog na ktmu sa rogovima broj 30 ima 14 godina si ga vidio kako vozi
Pa to ovi pričali da cura.. I još lik na mikrofon govorio da to sestra od tam nekog lika šta vozi motore.. To su Brla i ovaj još jedan.. Nisam išao ja motorom, ali pričao sam s njima nakratko kad je sve završilo..Ja sam bio s kolegom i golfićem sam došao
nije to cura.to je štimac.a vozio je ktma 250 a ovi ostali su imali 450 .a bio njim je konkurent sa 200 kubika slabijim motorom.
Daj me nemoj.. Pa ovi svi govorili da to cura.. Neznam :S
ma musko.ona cura sta je vozila skuter sta je vozila onog derbia gp1 sta se jako sporo vozila je bila sestra od nekog vozaca sta je vozio supermoto
Pa ista kaciga, isto odijelo, štitnici i sve.. Meni čudno to bilo.. Al aj sad je jasno sve
da, baš sam to htio napisat, ta šta je vozila sa skuterima je sestra od nekog supermoto vozača, a ona se je samo zbrukala...a za štimca, da se moj stari bavi krosom i utrkama, i ja bio vozio ko on ili bolje ako bi me to zanimalo... tak da, da ja imam te uvjete i takav motor, vozio bi i ja...
e da, jel kojim slučajem te-te-ac bio tamo?