Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problemi sa nrg-om
CoK:
Noviji auspusi (kod srke nove cak najvise,runner,nrg power...) se znaju jako brzo raspast (katalizator) ili zastopat tako da moze biti da je to to.
A sto se tice multivara na serijali...no comment,po meni nepotrebno i slozit cu se sa triple x-om da se da nastelat i serijski prijenos. Polutke na stranu,one nemaju veze sa ovom temom. Nove su,linearne...
NRG_Power:
--- Citat: gokiSP - 23 Svibanj, 2010, 16:26:23 ---To na spoju s cilindrom je iz njega (cilindra), ja još nisam vidio nekoga kome tamo ne slini ;D Kad ga upališ i začepiš auspuh, gasi se ili i dalje radi?
--- Kraj citata ---
to nisan jos proba a sta bi bilo da jos radi a sta ako se ugasi
NRG_Power:
--- Citat: CoK - 23 Svibanj, 2010, 17:03:20 ---Noviji auspusi (kod srke nove cak najvise,runner,nrg power...) se znaju jako brzo raspast (katalizator) ili zastopat tako da moze biti da je to to.
A sto se tice multivara na serijali...no comment,po meni nepotrebno i slozit cu se sa triple x-om da se da nastelat i serijski prijenos. Polutke na stranu,one nemaju veze sa ovom temom. Nove su,linearne...
--- Kraj citata ---
a kako se moze nastimat serijski prijenos..... a to za katalizator...meni je i mokro i na izlazu auspuha ono di izlazi dim a uzea san to prstom i sve je nekako masno...a nekad zna puno puno dimit ono ujutro kad ga upalim pa mislim da se nije auspuh zastopa tj da je pun cade
pralas:
to kod izlaza ti je od ulja...koje ulje koristis?
NRG_Power:
--- Citat: ivan pralas - 23 Svibanj, 2010, 19:32:04 ---to kod izlaza ti je od ulja...koje ulje koristis?
--- Kraj citata ---
a zasad nisan uliva nikakvo jer san nedavno kupia motor pa nzn koje je u njemu
koje ti preporucujes
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju