Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problemi sa nrg-om
wonderkid:
--- Citat: NRG_Power - 25 Svibanj, 2010, 17:35:16 ---a kad bi stavia mekse utege ocu izgubit na cemu drugom
--- Kraj citata ---
nema mekse nelo lakse,stavis prelagane ode sve u racku,treba se pogodit optimalna tezina koja najbolje odgovara,za serijalu najbolje piknut 0,5 grama lakse od serijskih rolica ako je sve serijala
--- Citat: NRG_Power - 25 Svibanj, 2010, 19:29:02 ---a koji su feredi meksi serijski ili bili ??
i jeli bolje stavit serijske i koliko dodu
--- Kraj citata ---
tu su negdje ali mislim da su bijeli meksi od serijskih
--- Citat: NRG_Power - 27 Svibanj, 2010, 09:20:21 ---motor ima skroz slabu krajnju brzinu i kad se malo duze vozi oslabi
--- Kraj citata ---
to je do prijenosa,izbusiti nekoliko rupa na deklu ali tako da zrak cirkulira,i kupit kevlar remen da se ne rasteze
--- Citat: NRG_Power - 27 Svibanj, 2010, 09:28:43 ---koliko nrg ima blokada
--- Kraj citata ---
2/3
--- Citat: NRG_Power - 27 Svibanj, 2010, 09:37:30 ---i kako nastimat gas jer kad mi je motor upaljen i kad vozim on ne reagira 1/4 gasa tj nece da nista primi samo trokira
--- Kraj citata ---
previse benzina,daj mu vise zraka,ili saraficem na frgi za zrak ili izbusit rupu na filteru zraka ili ako ima koja lulica da ju izvadis
--- Citat: NRG_Power - 27 Svibanj, 2010, 10:13:09 ---niko nista
--- Kraj citata ---
jesi li ti normalan,tu si napisao 6/7 postova umjesto da si sva pitanja postavio u jedan post,nemogu ti odmah odg na pitanja jer ne vise ljudi cijeli dan po forumu,strpi se malo ubuduce
NRG_Power:
--- Citat: wonderkid - 27 Svibanj, 2010, 10:18:53 ---
i kupit kevlar remen da se ne rasteze
previse benzina,daj mu vise zraka,ili saraficem na frgi za zrak ili izbusit rupu na filteru zraka ili ako ima koja lulica da ju izvadis
--- Kraj citata ---
a kako onda provjerit kad je dovoljno zraka ...a i ja san dosa do zakljucka da je do prijenosa tj remena 99% su mi stavili neki usra** remen koji nevalja nista ...
NRG_Power:
e i jucer san bia skinia deklo i kumplug mi je cili bia nekako smed malo masan a one federe jedva i da san skuzia da se plave boje .....a onaj poklopac sta se skini s unutarnj je strane cili crn nekako masan dali se to triba ocistit sve ili sta jer san proba skinit kumplug ali mi nije islo..:(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju