Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problemi sa nrg-om
Go-Go RUNNER:
ali ozbiljno pitam nezajeb se ako si stekao takav dojam...
svbeljan:
ja samo kažem da ima razlike, na serijali mala ali se osjeti(malo) :)
nisam perfekcionist pa mi ne smeta to malo padanje okretaja.
a kako ti naštelaš serijsku da toga ne bude ?
@ go-go
staviš rezu, naštelaš i deri :headbang:
NRG_Power:
--- Citat: mario_f15 - 22 Svibanj, 2010, 21:06:06 ---nemoj pricat gluposti.... ::) ::)
kad stavis multivar osjetit ces dosta razlike naspram seriskog varia... :icon_thumright:
stavi multivar i neki spuh ,uštelat prenos dobro....i mora ici bolje... :icon_tongue:
ja cu ti odgovorit...
dobije jednoliko ubrzanje,bolje ubrzanje, i malo krajnje brzine.. :)
nemoj se više trudit ,takvom je nemoguće nešta objasnit.. :)
--- Kraj citata ---
ali ja nezelim nista stavljat na motor kako vam nije jasno ....nikakvi aupusi znaci samo da serijala malo bolje ide
NRG_Power:
--- Citat: x_X_x - 22 Svibanj, 2010, 20:36:35 --- A to što ti na auspuhu "curi" i što je promijenio zvuk, ukazuje da je auspuh na spoju s cilindrom otegnut (ili je puknuo saraf ili ga samo treba dotegnuti)
--- Kraj citata ---
a za to curenje najprvo se odnosilo na to da na izlazu auspuha ne tamo na spoju sa cilindrom vec sa izlazu bilo je mokro a sad san bas eto bia pogleda i na onom spoju auspuha i cilindra je bilo tekucine neke kao ulje nzn ...sad odakle to dode ili je iz cilindra ili odnekud s visega pada tu
moze li to bit opasno ?????
gokiSP:
To na spoju s cilindrom je iz njega (cilindra), ja još nisam vidio nekoga kome tamo ne slini ;D Kad ga upališ i začepiš auspuh, gasi se ili i dalje radi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju