Tehnički kutak > Tehnička pitanja

problemi sa nrg-om

<< < (9/22) > >>

Go-Go RUNNER:
ali ozbiljno pitam nezajeb se ako si stekao takav dojam...

svbeljan:
ja samo kažem da ima razlike, na serijali mala ali se osjeti(malo) :)
nisam perfekcionist pa mi ne smeta to malo padanje okretaja.
a kako ti naštelaš serijsku da toga ne bude ?

@ go-go
staviš rezu, naštelaš i deri  :headbang:

NRG_Power:

--- Citat: mario_f15 - 22 Svibanj, 2010, 21:06:06 ---nemoj pricat gluposti.... ::) ::)

kad stavis multivar osjetit ces dosta razlike naspram seriskog varia... :icon_thumright:

stavi multivar i neki spuh ,uštelat prenos dobro....i mora ici bolje... :icon_tongue:

ja cu ti odgovorit...

dobije jednoliko ubrzanje,bolje ubrzanje, i malo krajnje brzine.. :)
 nemoj se više trudit ,takvom je nemoguće nešta objasnit.. :)

--- Kraj citata ---

ali ja nezelim nista stavljat na motor kako vam nije jasno ....nikakvi aupusi znaci samo da serijala malo bolje ide

NRG_Power:

--- Citat: x_X_x - 22 Svibanj, 2010, 20:36:35 ---  A to što ti na auspuhu "curi" i što je promijenio zvuk, ukazuje da je auspuh na spoju s cilindrom otegnut (ili je puknuo saraf ili ga samo treba dotegnuti)

--- Kraj citata ---

a za to curenje najprvo se odnosilo na to da na izlazu auspuha ne tamo na spoju sa cilindrom vec sa izlazu bilo je mokro a sad san bas eto bia pogleda  i na onom spoju auspuha i cilindra je bilo tekucine neke kao ulje nzn ...sad odakle to dode ili je iz cilindra ili odnekud s visega pada tu

moze li to bit opasno ?????

gokiSP:
To na spoju s cilindrom je iz njega (cilindra), ja još nisam vidio nekoga kome tamo ne slini  ;D Kad ga upališ i začepiš auspuh, gasi se ili i dalje radi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju