Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A kak da saznam ovaj N-broj okretaja pri maks snazi.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
glupost,ispadne mi 32mm karb
e kad ste se vec raspisali oko karba, zna li itko kolika je širina usisa za zrak na serijskom injektoru od aprilie sr 50, odnosno kolika je širina tamo gdje se spaja filter...jer bi stavio gljivu, a neznam koju veličinu da kupim
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: Vecky - 17 Veljača, 2008, 12:40:52e kad ste se vec raspisali oko karba, zna li itko kolika je širina usisa za zrak na serijskom injektoru od aprilie sr 50, odnosno kolika je širina tamo gdje se spaja filter...jer bi stavio gljivu, a neznam koju veličinu da kupimako nisi vec izmjerio 35mm je 99% siguran
Citat: igor.sb - 19 Veljača, 2008, 22:50:52Citat: Vecky - 17 Veljača, 2008, 12:40:52e kad ste se vec raspisali oko karba, zna li itko kolika je širina usisa za zrak na serijskom injektoru od aprilie sr 50, odnosno kolika je širina tamo gdje se spaja filter...jer bi stavio gljivu, a neznam koju veličinu da kupimako nisi vec izmjerio 35mm je 99% siguranko na baotianu? aa?? ? hhhhhh
Citat: ..::IVKULJA::.. - 17 Veljača, 2008, 13:57:34glupost,ispadne mi 32mm karbma sta ti pricas loolon mjeri di je usis za zrak, da zna koliki promjer gljivu uzme, a karb se mjeri tamo di se spaja za prirubnicu za blok!
da ne otvaram novu temu, a pitanje mi je vezano uz karburator....da li na ovoj slici ova rupa na koju strelica pokazuje, da li se tu štela zrak??