I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Koji mi je izbor guma ove veličine? Samo pirelli i dunlop?Počele su mi čelavit gume. Vozio neki dan po kiši i skuter je kočio kao curin baotian.Inače sadašnje gume (pirelli) imaju 8500km. Jesu otišle malo prebzo ili je to ok kilometraža? Ovako na njima se ne vidi previše, ali jednostavno više nije to to. Prije svakog zavoja moram opreznije ulazit, čak i po suhom.
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Još su one ok, samo im treba malo duže da se zagriju i dođu na svoje. Inače, Pirelli EVO je poprilično dobra gum, i mislim da nema razloga tražiti dalje.
isto se događa i sa mojim pirelli evo... cesto osjetim ko da motor klizi kad se malo vise naginjem... to je tebi za runnera? otkad runner ima 14 cola?
novom runneru je prednja 14 cola
ja se ne slazem s ovim... ja koristim pirelli EVO i nisam previse zadovoljan s njima... jako im dugo treba da se zagriju i brzo se trose...
A ja se s ovim ne slažem, zapravo, zakon fizike se ne slaže s ovim. Ako se guma brzo troši, znači da je poprilično mekana, a poprilično mekanoj gumi ne treba dugo da se zagrije. Novi evo i evo star nekoliko godina ne možeš uspoređivati. Btw, nije samo guma ta koja utječe na grip, i cesta je tu bitan faktor, a naše ceste nisu za pohvalu.
Eventualno sam mislio iza metzeler, a napred pirelli il nešto makar to bi debilno zgledalo.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
uzmi pirelli evo 21/22, meni su serijske bile na nrg-ju, nisu loše gume, imaju dobar profil, a za vožnju tak tak, isto ko metzellerke..