što reči samo uzmite kuhaču. u dva dana dva bliska sustreta od toga jedno izbjegavanje autom a drugo kvrckanje retrovizorima.
prvo- skoro imao frontalku sa švabicom gdje je ona skretala lijevo a ja zadržavao pravac.
Uploaded with
ImageShack.usja sam plavi a švabica zelena.
usput na mjestu raskrižja oštečen je asvaltna podloga, ima šodera te meni sa desne strane je duboka rupa.
sve u svemu jebeno obilaženje stime da je baba bila sa pola vozila na mojoj traki.
drugi slučaj.
svi iz zagreba u okolici trešnjevačkog placa znaju krapinsku ulicu koja ide od trešnjevačkog placa prema rtl-u i selskoj cesti.
svi znaju kako je uska i kakav je promet na njoj pogotovo kod semafora na ozaljsku/tratinsku/vukovarsku.
ja idem od selske prema trešnjevačkom
Uploaded with
ImageShack.usja sam crni kvadratić , sivi je baba u pežotu, crveni kvadratiči su parkirana vozila.
slučaj sljedeči baba obilazi vozilo i prelazi na moju traku i vidi me ali netrza uopče te se na mojoj traci kvrcamo retrovizorima, mojem niš a njen se zatvorio.
ja za njom i stižem ju u pokrajnjoj ulici i pogledam ju a ona " vi ste me udarili" molim , na to ja njoj "a tko je bio na čijoj traci" nejebe ona i ode. mislim si u sebi koja glupača i da ženama stvarno nije volan potreban u životu jer sa njima imaju samo problema.