Sportski kutak > Sve vezano za stunt

kako najlakse na zadnji

<< < (11/13) > >>

luna500rr:

--- Citat: dk7 - 26 Listopad, 2010, 22:16:23 ---ma ovo s nogama je smijesno i ne pomaze bas previse.samo odes na parkiraliste par dana za redom i vozis se s laganim gasom i onda napucas gas i kad osjetis da ce motor potegnuti povuces se malo iza i motor je vec na zadnjem i onda sam odrzavas ravnotezu... veoma jednostavno..  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Kad imas friziran ili jak motor, kad imas neku serijalu 50ccm, samo pravilno cimnut i gore je :)

I.D.I.O.T.:
nikako
zoves prijatelja  susjeda oca tatu majku mamu i zajdeno dignete prednji kotac u zrak

poligon prazna cesta skuter kaciga i ajmo......
kak se kiza naucio hitat na zadnjem...pih  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zwerko:
tko nezna tehniku kak uopce dic na zadnji, ima brdo filmica na netu, gledajte, proucavajte pokrete i radnje, slusajte zvuk kad se daje gas, kad se trza rukama i slicno... nema filozofije rijecima, gledaj i uci... gledaj pa probaj isto to... dok god gledas nekog lakse je...

ja sam naucio a bez da sam bio po forumima i ispitivao nekog kako i šta... kad se pojavio forum, vec sam to sve znao... pokušavao ja i sa nogama gore i sa nogama dolje i mislih, ne ide skuer na zadnji i to je to... imao sam 13 god... nakon toga vidio filmic kak se netko vozi na skuteru na zadnjm i nije mi bilo druge nego naucit, vidio sam da se moze i to je bilo dovoljno... sve ostalo bio je trud i praksa... sve sam ucio na serijala stalkeru...

DvdAerox:

--- Citat: zwerko - 28 Listopad, 2010, 16:58:42 ---tko nezna tehniku kak uopce dic na zadnji, ima brdo filmica na netu, gledajte, proucavajte pokrete i radnje, slusajte zvuk kad se daje gas, kad se trza rukama i slicno... nema filozofije rijecima, gledaj i uci... gledaj pa probaj isto to... dok god gledas nekog lakse je...

ja sam naucio a bez da sam bio po forumima i ispitivao nekog kako i šta... kad se pojavio forum, vec sam to sve znao... pokušavao ja i sa nogama gore i sa nogama dolje i mislih, ne ide skuer na zadnji i to je to... imao sam 13 god... nakon toga vidio filmic kak se netko vozi na skuteru na zadnjm i nije mi bilo druge nego naucit, vidio sam da se moze i to je bilo dovoljno... sve ostalo bio je trud i praksa... sve sam ucio na serijala stalkeru...

--- Kraj citata ---

a po gradu nisi nikoga vidio, ili bas mora bit video  :toothy11:

dk7:
ma uz video se sve moze :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju