Sportski kutak > Sve vezano za stunt

kako najlakse na zadnji

<< < (12/13) > >>

zmijavci:

--- Citat: dk7 - 26 Listopad, 2010, 22:16:23 ---ma ovo s nogama je smijesno i ne pomaze bas previse.samo odes na parkiraliste par dana za redom i vozis se s laganim gasom i onda napucas gas i kad osjetis da ce motor potegnuti povuces se malo iza i motor je vec na zadnjem i onda sam odrzavas ravnotezu... veoma jednostavno..  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

evo ti moj peugeot,,pa snjim tako probaj :toothy9: :toothy9:

dk7:
daj ali za posljedice ne odgovoram :icon_biggrin: :icon_biggrin:.... ma sam se mora malo jace cuknut nazad i to je najbitnije...

luna500rr:

--- Citat: zmijavci - 30 Listopad, 2010, 22:21:01 ---evo ti moj peugeot,,pa snjim tako probaj :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

Skonta sam lunu sad kad netrokira previse ide na kolo skoro bez ikakva cimanja :headbang: triba bi vidit kako to sljaka :glasses2:

zmijavci:

--- Citat: luna500rr - 31 Listopad, 2010, 08:14:22 ---Skonta sam lunu sad kad netrokira previse ide na kolo skoro bez ikakva cimanja :headbang: triba bi vidit kako to sljaka :glasses2:

--- Kraj citata ---

a morat cemo..malo off:jeste isli gori??

Ico_stunt:

--- Citat: drift KING - 16 Svibanj, 2010, 20:18:36 ---eto voli bih da mi netko objasni kako najlakse skuter dici na zadnji te dal su potrebne kakve izmjene kao drugo kvacilo ili rolice....HVALA!!

--- Kraj citata ---

Normalno da je lakše skuter dić na zadnji kada ima kit,auspuh,karb i neke druge dijelove...ja sam na svom roxu dosta brzo naucio na zadnji zato što sam prije vozio bic na zadnjem i mislim da mi je to pomoglo da vozim skuter pod ravnotežu...probavo sam dić na zadnji prijateljev malaguti koji nema ništ na sebi (sve serijala) i ide bez problema samo se trebaš uvježbat!  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju