Sportski kutak > Sve vezano za stunt
kako najlakse na zadnji
formoz:
--- Citat: sven_vx - 29 Rujan, 2010, 21:24:39 ---nije to samo tako..digni i sve dalje znas..ravnoteza,vaga,bacanje lijevo-desno na stranu itd..to sve trebas savladat i onda mozes rec da se znas vozit..ovako sa nogama mi je presmijesno..vidio sam njih par tako i vrisnuo sam.. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ne kazem da sve zna cim ga digne, nego ako zna ga onako vozit da ce ga znat i ovako samo sto ce bit najveci problem dizanje
sfreak:
--- Citat: formoz - 29 Rujan, 2010, 22:38:32 ---ne kazem da sve zna cim ga digne, nego ako zna ga onako vozit da ce ga znat i ovako samo sto ce bit najveci problem dizanje
--- Kraj citata ---
A ja kazem bas suprotno...ako tako nauci sumnjam da ce znat koristit zadnju kocnicu kako treba a i kad odluci normalno cimat prva reakcija ce mu bit spustit noge na pod kad ne treba jer se tako naucio vozit...95% sam siguran da upravo zbog toga bi doslo do pada
formoz:
--- Citat: sfreak - 29 Rujan, 2010, 22:50:05 ---A ja kazem bas suprotno...ako tako nauci sumnjam da ce znat koristit zadnju kocnicu kako treba a i kad odluci normalno cimat prva reakcija ce mu bit spustit noge na pod kad ne treba jer se tako naucio vozit...95% sam siguran da upravo zbog toga bi doslo do pada
--- Kraj citata ---
ja nebi toliko bio siguran u ovo da ne govorim iz iskustva, u pocetku dignem ga u mjestu i polako, onda lagano odvojenih nogu od poda nekih 15 cm, da bi mogo ispravit greske pri odrzavanju ravnoteze ljevo-desno, onda bi polako digo noge na suvozaceve oslonce za noge, i onda kad sam mogo odmah iza dizanja podic noge suvozaceve oslonce sam pokusavao dignut sa vec podignutim nogam, malo je bilo zajebancija dici ga ali sam to sredio , ono cim ga dignem nema vise nikakvih problema, odvezem 50m bez ikakvih problema brzinom od 10-15 km/h, kako sam vise vjezbo i bivo sigurniji u sebe vozim i brze, sto brze ides na zadnjem manje se moras zajebavat oko ravnoteze i mozes dulje vozit, ali tu kad ti pocme padat naprjed nema vise vracanja, jednostavno nema snage da ga vrati, max mu 80 a ono vec ides 50-55
luna500rr:
Stavi kit, spusti glavu, mrvicu teze rolice i neces imat tih problema s nedosatkom snage :laughing7:
dk7:
ma ovo s nogama je smijesno i ne pomaze bas previse.samo odes na parkiraliste par dana za redom i vozis se s laganim gasom i onda napucas gas i kad osjetis da ce motor potegnuti povuces se malo iza i motor je vec na zadnjem i onda sam odrzavas ravnotezu... veoma jednostavno.. :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju