Sportski kutak > Sve vezano za stunt

kako najlakse na zadnji

<< < (9/13) > >>

Jump33r:

--- Citat: sfreak - 29 Rujan, 2010, 13:34:39 ---bome ne svi...meni je oduvijek to bilo bezveze...s nogama po podu...mislim da oni koji tako cimaju nemaju blage veze sto rade nego oce samo se pravit vazni a ispadaju smijesni

--- Kraj citata ---

To su samo pocetci... Ides tamo di nikoga nema i vjezbas,neces sigurno tako vozit...  :toothy10:

:binkybaby:

sfreak:

--- Citat: formoz - 29 Rujan, 2010, 14:09:31 ---pa nece vazda tako vozit, jeli bolje da tako nauci ravnotezu drzat ( gasom ) i onda ga je problem samo dignut i kad ga dignes sve ostalo znas

--- Kraj citata ---

mislim da je tako lakse past...ako ne u pocetku onda pogotovo kad se kaze e sad cu sa nogama na podnici...nema kruha od noga na podu po meni...treba odmah pocet kako treba da se nauci drzat balans sa gasom i zadnjom kocnicom a ne sa nogama...

isti vrag kad pametni ljudi idu cimat sportive...pa 2., pa 3., pa 4. pa smo vec na 200...jebes to...treba znat vozit 20 i koristit zadnju kocnicu...

rekao sam to i prije, rec cu i sad...uzmite bicikl, prst, dva jos bolje, na zadnjoj kocnici (po mogucnosti na lijevoj strani) i deri mile, onda sjedni na skuter ako imas straha...

formoz:

--- Citat: sfreak - 29 Rujan, 2010, 17:05:20 ---mislim da je tako lakse past...ako ne u pocetku onda pogotovo kad se kaze e sad cu sa nogama na podnici...nema kruha od noga na podu po meni...treba odmah pocet kako treba da se nauci drzat balans sa gasom i zadnjom kocnicom a ne sa nogama...

isti vrag kad pametni ljudi idu cimat sportive...pa 2., pa 3., pa 4. pa smo vec na 200...jebes to...treba znat vozit 20 i koristit zadnju kocnicu...

rekao sam to i prije, rec cu i sad...uzmite bicikl, prst, dva jos bolje, na zadnjoj kocnici (po mogucnosti na lijevoj strani) i deri mile, onda sjedni na skuter ako imas straha...

--- Kraj citata ---

ma nemozes usporedjivat motor i biciklo

sfreak:

--- Citat: formoz - 29 Rujan, 2010, 18:30:02 ---
ma nemozes usporedjivat motor i biciklo

--- Kraj citata ---

ocito nemas pojma i sta da ti ja sad kazem...

osjecaj ravnoteze na zadnjem je isti...dizanje bicikla i skutera u zrak nije isto...al dizanje nije problem vec je ta "vaga" problem...

ja sam vozio bicikl sigurno 4-5 godina po zadnjem i po prednjem prije nego sam odlucio kupit skuter...onda sam si kocnicu zadnju s desne promijenio na lijevu stranu...ja ti garantiram da bi pao sa skutera u roku odmah da to nisam napravio...

moze se naucit bez icega naravno, ali bicikl ce puno pomoc...

sven_vx:

--- Citat: formoz - 29 Rujan, 2010, 14:09:31 ---pa nece vazda tako vozit, jeli bolje da tako nauci ravnotezu drzat ( gasom ) i onda ga je problem samo dignut i kad ga dignes sve ostalo znas

--- Kraj citata ---
nije to samo tako..digni i sve dalje znas..ravnoteza,vaga,bacanje lijevo-desno na stranu itd..to sve trebas savladat i onda mozes rec da se znas vozit..ovako sa nogama mi je presmijesno..vidio sam njih par tako i vrisnuo sam.. :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju