Sportski kutak > Sve vezano za stunt
kako najlakse na zadnji
luna500rr:
Ja naucio tako da sam negdje procitao da se prije da gas pa onda cimne skuter, ide bez problema svaki na kolo...
Na zadnjem sam vozao biciklu odavno tako da je ovo samo prjelaz na vecu brzinu bez pedala :binkybaby:
formoz:
--- Citat: luna500rr - 28 Rujan, 2010, 21:44:18 ---Ja naucio tako da sam negdje procitao da se prije da gas pa onda cimne skuter, ide bez problema svaki na kolo...
Na zadnjem sam vozao biciklu odavno tako da je ovo samo prjelaz na vecu brzinu bez pedala :binkybaby:
--- Kraj citata ---
mozes i tako, al ja ovako naviko
sven_vx:
ove teme su mi najjace.."kako najlakse dic na zadnji" :toothy12: :toothy12:
idi na poligon i uci..niko te nece rijecima naucit po zadnjem vozit..praksa i to je to..
sfreak:
--- Citat: Jump33r - 28 Rujan, 2010, 14:34:31 ---hahhaha,tako san i ja ucija vozit na kolo.... :toothy12: :toothy12: Svi tako pocimaju.. :toothy10:
:binkybaby:
--- Kraj citata ---
bome ne svi...meni je oduvijek to bilo bezveze...s nogama po podu...mislim da oni koji tako cimaju nemaju blage veze sto rade nego oce samo se pravit vazni a ispadaju smijesni
formoz:
--- Citat: sfreak - 29 Rujan, 2010, 13:34:39 ---bome ne svi...meni je oduvijek to bilo bezveze...s nogama po podu...mislim da oni koji tako cimaju nemaju blage veze sto rade nego oce samo se pravit vazni a ispadaju smijesni
--- Kraj citata ---
pa nece vazda tako vozit, jeli bolje da tako nauci ravnotezu drzat ( gasom ) i onda ga je problem samo dignut i kad ga dignes sve ostalo znas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju