Sportski kutak > Sve vezano za stunt
kako najlakse na zadnji
Jump33r:
--- Citat: RideRR4EveRR - 31 Srpanj, 2010, 00:08:43 ---Prvo molio bi prekid spama o nekakvim bespotrebnim netočnim tehničkim karakteristikama skutera za stunt, drugo očaran sam time kako nisam bio neko vrijeme na forumu i sad dodem a ono i dalje se otvaraju iste besciljne teme :toothy12: xD... Da serijala bilo koja ide na zadnji i tačke idu na zadnji i romobil ide na zadnji xD. Ak imaš volje sve ide na zadnji! Ak nemaš nejde ti ni sp 180...To je sva mudrost...
--- Kraj citata ---
ISTINA... svida mi se ovaj sr sta waynder vozi... :binkybaby:
ferkahr:
ide lepo u grad znas kako !!!!
formoz:
najlakse ti je na zadnji naucit tako sto stojis cvrsto nogam na podu, das gas motoru a vuces rucke prema sebi da ti se digne prednji kotac u zrak, kad se digne lagano pumpas gas po potrebi za odrzavanje ravnoteze dok ti stopala klize po asfaltu, znaci sjedis na skuteru , noge na podu prednji kotac u zraku i ides lagano
tako da nemoras se brinut za odrzavanje ravnoteze desno-lijevo nego samo odrzavas ravnotezu gasom za naprjed-nazad, tek kad to uvjezbas , kad tako odvezes 10 sati bez greske e onda ides lagano s istim nacinom dizanja kotaca i nakon par metara lagano istovremeno podizes noge gore, dva prsta uvjek na zadnjoj kocinici u slucaju da te podje prebacivat natrag, kad naucis tako vozit onda pokusaji ga dizat na zadnji u voznji ( tj sa nogama vec odignutim od zemlje )
i kad tako dizes nemoj nikad dizat dok ti skuter prakticki stoji, pusti ga nek ide nekih 10-15 km/h i onda, zabodes ga nogam i rukam i onda ga povuces snazno , djumnes po sjedalu i kad je u najgornjoj tocki zavrnes gas
samo oprezno, kacigu na glavu, rukavice na ruke, plastike i rasvjetu u podrum ;D
:glasses9:
Jump33r:
--- Citat: formoz - 28 Rujan, 2010, 13:14:01 ---najlakse ti je na zadnji naucit tako sto stojis cvrsto nogam na podu, das gas motoru a vuces rucke prema sebi da ti se digne prednji kotac u zrak, kad se digne lagano pumpas gas po potrebi za odrzavanje ravnoteze dok ti stopala klize po asfaltu, znaci sjedis na skuteru , noge na podu prednji kotac u zraku i ides lagano
--- Kraj citata ---
hahhaha,tako san i ja ucija vozit na kolo.... :toothy12: :toothy12: Svi tako pocimaju.. :toothy10:
:binkybaby:
formoz:
--- Citat: Jump33r - 28 Rujan, 2010, 14:34:31 ---hahhaha,tako san i ja ucija vozit na kolo.... :toothy12: :toothy12: Svi tako pocimaju.. :toothy10:
:binkybaby:
--- Kraj citata ---
pa ovako su najmanje sanse da padnes
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju