Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Evo kupio sam novi polovni remen, i sve je super, ali imam problem sto nece krenuti, zna li netko u cemu je problem?
Citat: SlowRider - 25 Kolovoz, 2007, 19:07:21Evo kupio sam novi polovni remen, i sve je super, ali imam problem sto nece krenuti, zna li netko u cemu je problem? evo ti nazivas remenom
2 igore - imas PM na SS. jel gledas ti kad PM-ove??
jel to malossi kevlar?
Citat: SlowRider - 25 Kolovoz, 2007, 19:07:21Evo kupio sam novi polovni remen, i sve je super, ali imam problem sto nece krenuti, zna li netko u cemu je problem? DObro si prosao!!! Cuj, rekao si da si dao 200kn za njega i dobio gratis kineskinju, pa upotrijebi nju da pogura motor, mora krenuti...
u j#bote kako jeben remen.. di si to kupio??? aj plz reci da i mi znamo
Citat: vekyyy - 26 Kolovoz, 2007, 00:49:05u j#bote kako jeben remen.. di si to kupio??? aj plz reci da i mi znamoToga ima samo kod mene. Evo kupci se tuku i imam navalu ponuda, razmisljam da otvorim aukciju. Pocetna cijena 1 Hrvatsku Lipu
Toga ima samo kod mene. Evo kupci se tuku i imam navalu ponuda, razmisljam da otvorim aukciju. Pocetna cijena 1 Hrvatsku Lipu
Ima li netko da nudi vise od 1kn?
Citat: SlowRider - 26 Kolovoz, 2007, 14:49:24Ima li netko da nudi vise od 1kn?evo ja 2kn