Evo da i ja konacno predstavim svoje novo vozilo
Radi se o Runnerici, 99. g
Kad sam je kupio imala je nekoliko ogrebotina na oklopima, no ona narancasta boja je izbljedila, pa sam se odlucio na farbanje na novo
To je onda izgledalo ovako
Dalje sam krenuo u proces rastavljanja od plastika do masina
Plastike su krenule na smirglanje, dok nazalost, felge nisam, makaar sam trebao, al nema veze, njih cu tokom druge zime
Nakon plastike, na red je dosla masina i tu sam bio dosta iznenaden.. U airboxu, posto je bila povecana rupa za usis, naravno da nema koristi od toga, kolega ju je zacepio sa gedorom
ne znam tocno kojom, al cu vam rec
prijenos je bio sa ljubicastim centralnim i rolicama laganima ko pero, kuplung iza bez osiguraca bilo kakvih, dobro da se nije razislo to sve, blokovi svi masni, ne oprani, frgic nisi mogao znati koji je i tako dalje
E onda krecem ja, slazem sve na hrpu sa sljedecim postavkama
Tp trophy (49mm) otvoren na 180/130°, dosta sam radil na prosirenju usisa, a ispuh namjerno nisam jako jer ga onda mogu voziti samo na punom gasu, a to mi nije u planu cijelo vrijeme...
RMS radilica za 600 kn nisam bolju mogao imati
Dellorto 20.5 trenutno sam stavil unutra 80 dizu i skroz spustena igla, airbox preraden po malossi uputama, sigurno cu trebati vecu dizu, a za iglu ne vjerujem da cu trebati spustati jos, dok cu klipic zakositi vjerojatno
Auspuh by WPMalossi multivarSerijsko kvacilo sa zutim federcicimaRavni primar i sekundar by WP (20% produzena)
Naravno promijenjeni su i svi lezajevi, na radilici skf poliamid, te nova vodena pumpa i lezajevi getribe.
Od kakvih fensi stvari tu su jedino bijeli zmigavci, a s frendom cu jos mijenjati za bijelo stop svijetlo i trakice na felgama
Preostaje mi jos jedino staviti gore novi dekl, ali mi se nije dalo sad prebacivati kurblu, kad moram jos i rupe busiti..
Na kraju bi to izgledalo ovako
I ovako to cudo radi na leru
Komentari i kritike naravno dobro dosle