a da samo znas kakav sam ja baksuz to je cudo
. Prije 2 mj sjetim se ic malo procacaktat po serijskom cilindru, i lijepo to sve napravim i vozim 20m i izleti osigurac na bolcni(posljedice poznate) Tolko je klip zapeko za cilindar da sam ga morao skidat sa pajserom(sad mi recite da sam fušer al drugacije nije islo) Klipnjaca se pokrivili i pukla pržunjera(jedan od 4 srafa sta drze cil) u bloku. Nabavim veliki blok, klip i cilindar od tea. Preradim malo i taj novi cilindar al to smo radili na uskrs a nema se di tad kupit lagere i semeringe. Stavimo stare vozit ce to xD
Vozio preko mjesec dana(oko 600km) i dan poslje onog meeta na jednom brdu motor sve slabije i slabije ide i stane. Razletio se lezaj(posljedice poznate).
Nabavim cilindar za 70kn i klip za 100. Frend ode po klip i nije skuzio da je 41. I sad moram dat brusit ovaj zadnji zaribani cilindar na ovaj klip 41. Al ako nista klip nema ni 50km. Al ovaj put sam stavio nove lagere i semerigne D:
I sad moram onda ovaj tjedan u Rijeku nosit to neznam kamo na brusenje da napokon provozi fakin raner.
Eto zato je meni dosta cvaja
al ajde dobrim djelom sam ja kriv za sranja xD