Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Paljenje

<< < (5/7) > >>

pesek:
Ako misliš na ovo, i meni je to nešto palo na pamet...

nino_je_zakon:
ček, jel ti na vakuum ventil misliš na ono sranje na karbu ili na ove usisne lamele? ako misliš na lamele onda njih ne znam provjeriti, ali ne djeluju mi oštečeno ili tako nešto.

ako misliš na ovo što je pesek stavio onda mi reci kako da to provjerim jer više nemam ideje, a bio bi ti jako zahvalan

zL!Ko:
aj probaj sa nekim zamijenit cdi jer mi se cini da je do struje. Jer ako naspes benge i to sve on bi morao kresnut makar na 2 sekunde.
ovo sta ti je pesek stavio lako provjeris dal sljaka. Skini one dve vide na kojoj ti je prirubnica pricvrcena na blok, onda skines ove lamele i nabij ih na usta i probaj uvuc zrak, ako neide il full malo onda su ok. Al sumnjam da je do njih..

a na kraju ce 100% bit nesto banalno XD

SPecial:
Vakuum ventil,kakve lamelice jbt.
Ovo sa lijeve strane je vakuum ventil:

Da bi provjerio funkcionira li on moras skinuti crijevo od vakuuma s karba i crijevo dovoda goriva iz karba (to je ono sto se natakne na drugi pipak vakuum ventila. Zatim uzmes crijevo od vakuuma u usta i izmjenicno potegnes i puhnes nekoliko puta,dok to radis mora ti curiti gorivo na drugu cijev koju si izvadio i drzis ju u ruci. A kada prestanes ne smije curiti. I na cijev od vakuuma (ona ti je u ustima),ne smije curiti gorivo.

nino_je_zakon:
ahaaa, ma radio sam to, ma to je sve pet, kada potegnem curi na drugo crijevo, a kada ne radim ništa onda ne curi... to smo više puta radili i sve pet. baca gorivo iza na karbu kada stavim ruku, tako da to sve radi, samo više nemam volje. sve više nekako imam osjećaj da je sviječica, ma nemam pojma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju