Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Paljenje
nino_je_zakon:
--- Citat: zL!Ko - 12 Svibanj, 2010, 20:47:45 ---a zasto bis mjenjo glavu? mislim da ti nije do glave
--- Kraj citata ---
ma diglo mi to sve tlak pa sam slučajno otkinuo onaj mali šugavi pipak što stoji na glavi, odnjeti ću to kod tokara da vidim moze li on to riješiti, a ako ne, onda "pada" glava.... semering provjeren, još ću sutra drkenjisati, pa šta bude bude, a ako ništa ne bude, sjesti ću pored njega i plakati.
Crazy Kuree:
drugi semering je od strane magneta, ako je mokro onda je otišo semering
SPecial:
--- Citat: nino_je_zakon - 12 Svibanj, 2010, 12:37:14 ---svječica mokra, gorivo dovodi, ima sve, spojili ga direkt na struju, vrti vrti, ali nikako da prdne, barem malo da da neki znak života, ali ništa. kompresije ima, klip nije naopako stavljen,, počeo je pljuvati iza na karb, ali ne mogu ga upaliti da sam onaj gore...
--- Kraj citata ---
Ako je mokra ne znaci da je dovod goriva ok.
Provjerio vakuum ventil,znas li kako?
BTW govorim iz iskustva,i ja sam imao iste simptome,i isto tako mokru svjecicu.
nino_je_zakon:
--- Citat: SPecial - 13 Svibanj, 2010, 00:53:26 ---
Ako je mokra ne znaci da je dovod goriva ok.
Provjerio vakuum ventil,znas li kako?
BTW govorim iz iskustva,i ja sam imao iste simptome,i isto tako mokru svjecicu.
--- Kraj citata ---
vakum pumpa dovodi gorivo u karb (kupio sam novu)... nego problem je što on neće upaliti, niti ako naspem goriva u cilindar, znači, ne čuje se niti onaj mali "brm"
p.s. jel tko zna ima li kakve razlike u uljnoj pumpi od sp-a i pure jeta, na oko su iste, mislim nije zbog ovoga, nego samo pitam da ne bi kasnije zacvikao.
SPecial:
Rekao sam vakuum ventil,ne vakuum pumpa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju