uh, stari nemam net bas, pa ti nemogu odgovarati.. uglavnom sve sam to vec prosao.. to sto ti je karb preijevao je sto gurtner voli smece pa se zacepi stalno, negdje je blokiralo plovak ili tako nesto pa iglica koja zatvara dovod iz rezervara nije radila ok i na odusak je pustalo bengu, na njima ti jos na casici voli pustati bengu, taj donji vijak na plasticnoj casici preko kojega se ispusta benga, unutra brtva vjerojatno popusti pa onda to zapunis diht masom ili necim i zavijes ponovno da ne pusta
gle, oko coka ti iskreno nemam pojma bas puno, ali nemas tu sto strgati... vjerojatno se malo zaprljao neki dio pa je malo losiji kontakt
to sto ti curi oko uljne benga, propisalo ti je , skini uljnu, imas 2 sarafa inbus 4 mislim, skini, stavi komad klingerita kao dihtung i zavij natrag...
ako jos sto bude zezalo samo javi..
ako imas multivar slucajno, ili bilo koji, malossijeve klizace ne stavljaj, serijski su puno bolji, tj malossijevi se pojedu jako jako brzo, polinijevi idu malo teze, ali nema veze to jer rade normalno a traju najduze, tj nesto duze od serijskih...
ako je serijsko sve, ja bi stavio 7.5 gr rolice u variomat, i kuplung narezao lagano, tako da se nebi potpuno zagladio jer ce onda ti oslabiti start...