Općenito > Oprema

ZatamNJeni viziri..

<< < (19/22) > >>

Josip2007:
Tamni vizir za po danu je ok ali za po noci uhh ne preporucujem nikome ispale mi oči do kuće heheh  :toothy9:

kilezg:
najbolje rješenje - dvije kacige : )) pošto predpostavljam da se nemoze uzet crni vizir i samo mjenjat sa svjetlim. mislim može al to je procedura? ili se varam ...

Doomsday:
Najbolje rješenje - kaciga za unutrašnjim tamnim vizirom... npr. Schuberth S1, Nolan N85, HJC FG 15, Airoh F109/Pit One/Force itd...  :frajer:

pralas:

--- Citat: kilezg - 12 Studeni, 2010, 16:20:51 ---najbolje rješenje - dvije kacige : )) pošto predpostavljam da se nemoze uzet crni vizir i samo mjenjat sa svjetlim. mislim može al to je procedura? ili se varam ...

--- Kraj citata ---
varas se :icon_thumright: nezz kako na drugim kacigama ali ja na svojoj suomy tamnim vizir promjenim za 1 min :icon_thumright:

sfreak:
eto ja imam ovakvu ko sta mi ja u avataru...po danu odlicno, ko suncane naocale i gledam trebice, a one mene ne...ali mrak, 0 bodova, smrt doslovno...

lako vizir promijenit, ali ja drugog nemam i ne izdvajaju mi se pare za novi...imam drugu kacigu sa prozirnim koja dobro dodje...ali pitanje dal ce se prodat ili ne, jer samo stoji...onda nema vise voznje po mraku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju