Općenito > Oprema

ZatamNJeni viziri..

<< < (15/22) > >>

Pero18:
jel ima u osijeku kupit crni vizir ili onaj u nijansama plava,narančasta itd...???

pralas:

--- Citat: Pero18 - 07 Rujan, 2010, 00:22:04 ---jel ima u osijeku kupit crni vizir ili onaj u nijansama plava,narančasta itd...???

--- Kraj citata ---
ima,za koju kacigu trebas???

Doomsday:
Pa kako za koju kacigu, pa za njegovu, života ti... A i ti postavljaš, pitanja, isss...  ::)

:zubo:

pralas:

--- Citat: Doomsday - 07 Rujan, 2010, 17:59:41 ---Pa kako za koju kacigu, pa za njegovu, života ti... A i ti postavljaš, pitanja, isss...  ::)

:zubo:

--- Kraj citata ---
hahahaha care :toothy9: :laughing7:

sqt_driver:
ja imam zatamnjeni na nolan kacigi, kupio sam ga jer mi se originalni izgrebao i jako sam zadovoljan. kad budem kupovao drugu kacigu opet cu uzeti zatamnjeni...
ne smeta sunce, po noci limitira svjetla nadolazecih auta tako da te ne zasljepljuje a jako malo smanjuje vidljivost. vise bih rekao da filtrira određenu kolicinu svjetla. ne bih rekao da ima nekog rizika sto se tice prometa, bar na mom, vidim sve kroz njega i po noci.
i jos volim malo privatnosti pa mi je islo na zivce kad netko stane na semaforu kraj mene i onda gleda da li sam impresioniran njegovim KTM-om.
ovako sam distanciran od ostalih, daje neki osjecaj privatnosti iliti automatski odj*b.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju