Općenito > Oprema
ZatamNJeni viziri..
shegy:
ajde ljudi pomagajte gdje se moze kupiti novi vizir za AGV gp1 ? ?
ili bar polovni ako niko nema novi?
Ceki21:
sa crnim vizirom mi kaciga izgleda 3x jebenije
ali mi je tolko glupo voziti se sa crnim vizirom, da to ne mogu opisati !
navecer je stvarno koma, a ovak po danu mislim da je bolje za svakog vozaca da ima cistu sliku pred sobom nego tamnu
Doomsday:
--- Citat: cosa_wp - 05 Svibanj, 2010, 20:15:13 ---jel znas ti onu pjesmu moje oci vide i u mraku???????
--- Kraj citata ---
A jel ti znaš onu pismu :'Gos'n policajac, nisan imel pojma da vizir nije homologiran za noćnu vožnju, pa ja vidim kakti po danu s njime, na'jte odmah kaznu pisati...'
Ili onu :'Gos'n policajac, pa kako kazna, pa dan je, i to sunčan, pa kakve veze ima da je vizir neki 'race' i nije homologiran za cestu već samo za stazu, pa ako je za stazu, race, jel', onda je morti samo boljši nego oni drugi, obični...'
:laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Ceki21 - 05 Svibanj, 2010, 20:18:48 ---a ovak po danu mislim da je bolje za svakog vozaca da ima cistu sliku pred sobom nego tamnu
--- Kraj citata ---
Po meni je po suncu opasno vozit bez tamnog vizira ili tamnih naocala, a kako nosim dioptrijske naocale, koristim tamni vizir. Po noci ili ne vozim ili stavljam prozirni vizir
cosa_wp:
--- Citat: Doomsday - 05 Svibanj, 2010, 20:21:41 ---A jel ti znaš onu pismu :'Gos'n policajac, nisan imel pojma da vizir nije homologiran za noćnu vožnju, pa ja vidim kakti po danu s njime, na'jte odmah kaznu pisati...'
Ili onu :'Gos'n policajac, pa kako kazna, pa dan je, i to sunčan, pa kakve veze ima da je vizir neki 'race' i nije homologiran za cestu već samo za stazu, pa ako je za stazu, race, jel', onda je morti samo boljši nego oni drugi, obični...'
:laughing7:
--- Kraj citata ---
ma rekao sam ja tebi vec glavni si :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju