Općenito > Oprema
ZatamNJeni viziri..
Luka 0101:
ja se inace vozim sa dignutim vizirom tak da ne patim na to... ali za sunce, suncane naocale dusu dalo... al ne one s placa nek "prave"
x-lite:
po danu je tamni vizir zakon al zato po noci se posteno najedes musica jer se nemres vozit sa spustenim,bar ne izvan grada di nema rasvjete :)
Doomsday:
--- Citat: cosa_wp - 05 Svibanj, 2010, 19:53:26 ---
--- Citat: Hrvoje_40 - 05 Svibanj, 2010, 19:46:34 ---ništa loše nije rekao :frajer:
--- Kraj citata ---
ni ja
--- Kraj citata ---
::)
--- Citat: cosa_wp - 05 Svibanj, 2010, 19:16:13 ---...
i od sad po noci vozim spustenim bez brige navikao sam se i vidim po noci kao i sa bijelim!!!!!!!!!! znaci u pitanju je samo stvar navike mnogi cim jednom spuste vizir kad vide vidljivost odustanu ali ja nisam odustajao i jbg sad perjam zatvorenim!!!!!!!!!!!!!1
--- Kraj citata ---
:zubo:
cosa_wp:
--- Citat: Doomsday - 05 Svibanj, 2010, 20:12:53 ---ni ja
::)
:zubo:
--- Kraj citata ---
jel znas ti onu pjesmu moje oci vide i u mraku???????
stjepko007:
--- Citat: cosa_wp - 05 Svibanj, 2010, 19:16:13 ---u pravu si!!
ja imam 75% zatamljeni vizir crni naravno i to prije nekoliko mjeseci mi je bilo problem voziti po noci sa spustenim pa sam vozio dignutog vizira ali to nemojte ni pokusavati jer sam 3 mjeseca bio bolestan stalno kasljao zamalo sam dobio upalu pluca i od tada sam poceo spustati i od sad po noci vozim spustenim bez brige navikao sam se i vidim po noci kao i sa bijelim!!!!!!!!!! znaci u pitanju je samo stvar navike mnogi cim jednom spuste vizir kad vide vidljivost odustanu ali ja nisam odustajao i jbg sad perjam zatvorenim!!!!!!!!!!!!!1
--- Kraj citata ---
i ja isto imam ixs-sicu i crni vizir u pocetku katastrofa sad se naviko po noci super kao sa bjelim hehehe :headbang:
a i vec znam cestu napamet tak da znam svaku rupu,a kad idem negdje dalje onda je to po danu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju