Tehnički kutak > Tuning skutera
prerada airboxa i koji carb?
dino73n:
--- Citat: dario007 - 04 Kolovoz, 2018, 20:00:51 ---Stavi zeleni ili ljubicasti centralni,bit ce veca krajnja.Bijeli je u kraju tvrd kao plavi i krade krajnju.
86gps-a mi zvuci malo sa multivarom...
--- Kraj citata ---
Ma nesto mi definitivno slabo ide motor. Jucer sam probao i TT sa multivarom i 17.5 sa 64 diznom i bjeda ziva. 85gps zalegnut. A masina je u top stanju. Motor presao 11300km a posto sam imao jednu potpuno novu masinu od runnera iz 98g prepakovao sam sve djelove u svoje blokove osim cilindra. Znaci nova je radilica sa lezajevima i semerinzima, nov je klip sa karikama assowerke, cilindar je stari al i on je ko nov bez ikakvih tragova potrošnje, imao je 8500km kad sam prepakovao mašinu.
Uporedjivao sam tacku paljenja sa starom radilicom i novom radilicom kad sam prepakivao i isto je.
Polako gubim ideje. Spakovao sam za zivota veliki broj piaggio masina na zx/multivar setup i sve su isle ko vjetar a ovaj moj jad i bjeda.
Najgore mi sto nemam obrtomjer pa ne znam sta se dogadja, sve moram na UHO metodu.
Probao sam, malo pomjerat tacku paljenja u advance al sa serijskim auspuhom pa nije bilo napretka pa sam vratio sad sa sc08 nisam ni probavao.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
dario007:
Ovaj moj sta sam temu otvorio ide ko nevrijeme,isto sve na novo.Gore je samo leovince sprinter i 5gr rolice i ide nekih 85 gps-a(nemre vise zbog okretaja,cak ni nizbrdo)uspravan.Trokutasti i 17.5 karb.
dino73n:
--- Citat: dario007 - 04 Kolovoz, 2018, 20:29:10 ---Ovaj moj sta sam temu otvorio ide ko nevrijeme,isto sve na novo.Gore je samo leovince sprinter i 5gr rolice i ide nekih 85 gps-a(nemre vise zbog okretaja,cak ni nizbrdo)uspravan.Trokutasti i 17.5 karb.
--- Kraj citata ---
A koji je cilindar na njemu. 4 i 5 uglova?
Ja kad sam raspakovao tu runnerovu masinu i premjerim cilindre ondosno kanale i uvidim da stari tip cilindra ima 1mm niže kanale nego novi tip i zato ga nisam stavio. A taj bi se sad sa sc08 i 12mm weberom bolje slagao.
I kako ti je podesena tacka paljenja za tom mc2? Po fabricki ili si je pomjerao?
dario007:
Gore je blok od mc3,novi tip prijenosa,cilindar 5 kutova,paljenje je serijsko podeseno,nista nisam cackao,jedino je izlaz na ispuhu otvoren na 22mm i lagano liznut ispuh u vis.
Ovo je sve samo nabacano,jedino sam se spustao s rolicama od 5.3 gr na 5.15 i sad je 5gr,isto na uho stelano,al sad kad sam spojio sat s obrtajima vidim da je to to.Start 9600 i kasnije spusti na 9300.
Frga je prebogato podesena,pa i to moram malo korigirat,al kad sve poslozim gore,sad se gasi na leru kolko je bogat...
dino73n:
--- Citat: dario007 - 04 Kolovoz, 2018, 20:41:55 ---Gore je blok od mc3,novi tip prijenosa,cilindar 5 kutova,paljenje je serijsko podeseno,nista nisam cackao,jedino je izlaz na ispuhu otvoren na 22mm i lagano liznut ispuh u vis.
Ovo je sve samo nabacano,jedino sam se spustao s rolicama od 5.3 gr na 5.15 i sad je 5gr,isto na uho stelano,al sad kad sam spojio sat s obrtajima vidim da je to to.Start 9600 i kasnije spusti na 9300.
Frga je prebogato podesena,pa i to moram malo korigirat,al kad sve poslozim gore,sad se gasi na leru kolko je bogat...
--- Kraj citata ---
Koliki je ulaz u trokutasti? Jel 19mm ili si smanjivao. Koja dizna sad ide ako je 19 ulaz, nesto oko 70-75?
Razmusljam da opet probam staviti TT samo da vidim moze li se nastimati da ide, kad je sve ok trebao bi da moze ici 100gps sa TT i multivarom kad se dobro zalegne.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju