Tehnički kutak > Tuning skutera

prerada airboxa i koji carb?

<< < (9/16) > >>

dario007:
Tomi-bas mi je drago da  si se odvazio pa probao nesto novo,vec sam mislio da bus to zaljepio nazad i vratio staru diznu.Drago mi je i da ima nekih pomaka na bolje.Mislim moramo priznat da je to serijala i da se tu nista VAU nemre dobit,ali svaka sitnica nesto donese,pa to u globalu bude okej.

Daj mi molim te reci kako sad radi na manjim otvorima gasa,jel bolje ili jos ima ono prepoznatljivo zaljevanje na malim otvorima?Koliko znam kod mene se sa vecom lulicom popeglao taj pocetni spektar gasa i bolje se odazivao na stelu do 1/2 gasa.Tako je bilo kod serijale i na dr.evu i zbog toga bi rekao da se potrosnja nije povecala.

Sam si bio svjedok moje potrosnje na PHBG 19 sa lulom 21mm kad smo isli na Petovu goru,a Zvonkec i ja smo se zaletavali malo-malo naprijed...

Dino- Nije isla veca dizna kad se odblokiravao.Ja sam u kombi sa leovincetom probao staviti 72 diznu i bilo je katastrofalno lose,nije mogao krenut od trokiranja.
Za probu podigni igli za zub i prema tome korigiraj seraf smjese pa probaj,iako ja po ovoj slici nebi rekao da mu fali goriva...

Tomi_ZG:
Budeš probao,al rekao bi da nije više onak trom na malom gasu

Sad me zanima potrošnja i to će presudit jel vraćam na staro ili ne

dario007:
Slazem se,samo se prije uvjeri da je sve dobro podeseno i vozi istim stilom kao prije.

Inace cjevcica sa zuce je 10mm vanjski i 8mm unutarnji promjer,pa ako ti smeta buka,odrezes komad 5cm i uglavis tu di si izbusio rupu,samo ju moras prosirit na 10mm.

Ja imam kombinaciju cijevi od stila partvisa 20mm i cijev sa zuce 8mm.Zvuci fuserski,al jbg,snadji se druze.
Kad se samo sjetim tekstova di su nadobudni klinci htjeli kupovati malossi tuljce da si prerade airbox dode mi mucno.

dino73n:
Evo i ja stavio iglu na sredinu, sarafic na dva i pol kruga, stavio serijski centralni i otisao na djir od 50ak km. Nisam odvrtao svjecicu da vidim stanje al u voznji je dobar. Bas je zivahan al svd mi se cini da cu iglu vratiti na drugi zub, poslije duze voznje kao da malo troksa do nekih 30kmh.Osjeti se da ga sad dvanaestica tjera nekako drugacije. U nekim trenutcima ide bolje a u nekim je mrvicu slabiji al je nevjerovatno koliko masina mirnije radi i koliko je manje vibracija. Eh sad tesko je sve to weberu pripisat jer sam jucer stavio mutivar a jutros webera :)

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

dario007:
Stavi zeleni ili ljubicasti centralni,bit ce veca krajnja.Bijeli je u kraju tvrd kao plavi i krade krajnju.
86gps-a mi zvuci malo sa multivarom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju