Tehnički kutak > Tuning skutera

prerada airboxa i koji carb?

<< < (7/16) > >>

SF2 Freak:
Tako je u serijali je 2.5 kruga. I upravo kaj kazes , dobijes taktove na leru. A ne ko klasicni piaggio brlja na leru i troksa na malom gasu. Onaj pocetni odaziv sa lera je malo sporiji. Ipak zrak prolazi kroz 12, a ne kroz 17.5 ali u voznji bi trebao biti bolji. Tipa sa pola gasa na full gas.
Ako to fino ustelasa trosit ce manje od pjurdeta ,a ici bolje. Klub 100gps-a željno iscekuje jos jednu 12-cu frgu  sa malom potrosnjom.  :headbang:

dario007:
Kod mene je bio oko krug i pol,ali to podesis u praksi,spustas s 3 kruga na pojacanom ler gasu.Kad spusti okretaje,vratis ga 15min i to je to.

Jesi ga na trokutasti airbox stavio,ili?

dino73n:

--- Citat: dario007 - 04 Kolovoz, 2018, 10:26:44 ---Kod mene je bio oko krug i pol,ali to podesis u praksi,spustas s 3 kruga na pojacanom ler gasu.Kad spusti okretaje,vratis ga 15min i to je to.

Jesi ga na trokutasti airbox stavio,ili?

--- Kraj citata ---
Kod mene je aprilija sr50r. Na njen orginal airbox sa izvadjenim tuljcem i sad je 18.5 ulaz.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

dario007:
E dobro,bitno da mu zraka das.Posto taj karb najbolje radi na vecim lulicama.Ja sam jednom prilikom reducirao box sa 19 na 16.7mm,radilo normalno,samo je malo tromiji bio.

Probaj si prosetat iglu gore-dole,kod njega dosta ucinka ima u full gasu,pa si ostavi na zubu na kojem ti najbolje ide.

dino73n:

--- Citat: dario007 - 04 Kolovoz, 2018, 10:41:35 ---E dobro,bitno da mu zraka das.Posto taj karb najbolje radi na vecim lulicama.Ja sam jednom prilikom reducirao box sa 19 na 16.7mm,radilo normalno,samo je malo tromiji bio.

Probaj si prosetat iglu gore-dole,kod njega dosta ucinka ima u full gasu,pa si ostavi na zubu na kojem ti najbolje ide.

--- Kraj citata ---
Probat cu. Bila je na drugom i tako sam i ostavio.

Dok sam SC08 nastimao da radi fino sa 17.5 trosio mi izmedju 4.5 i 5L po gradu. Nadam se da ce sad potrosnja biti pristojnija.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju